Murături 100% naturale și foarte gustoase din Cămara Laurus, Milișăuți

0
2240
Familia Laurus Camara Laurus

Deși odată cu venirea verii au început să apară legumele și verdețurile proaspete, foarte multă lume continuă să își dorească să consume și să folosească în bucătărie murături. Fie că murăturile pe care le-ai pus pe iarnă s-au terminat, fie că nu ai avut spațiul suficient pentru a depozita astfel de murături, acum poți să te bucuri de murături de cea mai bună calitate din oferta de astfel de produse puse la dispoziție de Camara Laurus.

Beneficiile consumului de murături

Dincolo de a fi gustoase, murăturile sunt și foarte sănătoase, mai ales atunci când ai certitudinea că acesta sunt 100% naturale. Murăturile conțin foarte multe vitamine necesare funcționării optime a organismului. Dintre vitaminele pe care le găsim în cele mai multe murături vorbim despre vitaminele A, C, B6 și E, dar și minerale precum calciu, magneziu sau fier.

Datorită procesului de fermentare murăturile dau naștere unor bacterii sănătoase pentru organismul uman și acestea contribuie la întărirea sistemului imunitar, mai ales în perioada anotimpului rece, atunci când legumele proaspete 100% naturale sunt mult mai rare. Consumul de murături poate reduce inflamațiile din organism, având astfel chiar și efect anticancerigen. Pentru a beneficia de toate aceste avantaje ale murăturilor, asigură-te că murăturile nu lipsesc din dieta ta alimentară.

Murături de Milișăuți pentru întreaga familie

Varza murata Camara Laurus

Afacerea Camara Laurus se adresează tuturor acelora care își doresc să se bucure de murături 100% naturale indiferent de anotimp. De ani de zile această afacere comercializează o gamă diversificată de murături. Rețetele moștenite de mai bine de 80 ani din strămoși sunt respectate și în prezent astfel încât fiecare sortiment este foarte gustos. Vei putea găsi aici produse precum castraveți murați, varză tocată murată sau varză întreagă murată.

Produsele pot fi găsite sub formă de murături la bidon sau murături în vid. Pentru a asigura calitatea superioară a murăturilor se folosesc doar ingrediente 100% naturale. În pregătirea oricărui sortiment de murături de Milișăuți se folosesc ca și ingrediente doar apă de izvor și sare de Cacica. Acest lucru asigură faptul că fiecare sortiment de murături din Camara Laurus nu este fortaț cu produse chimice. Prin urmare, nu există niciun risc la adresa sănătății acelora care consumă astfel de produse.

Comandă online murături 100% naturale

Produse Camara Laurus

Dacă până nu demult afacerea cu murături de Milișăuți, județul Suceava, era prezentă doar în târguri sau la diferite pensiuni din Suceava și din localitățile din zonă, acum oricine poate beneficia de murături 100% naturale. Oferta de astfel de produse este la dispoziția tuturor acelora care își doresc să se bucure de gustul natural al murăturilor ca la bunici prin intermediul website-ului Cămara Laurus.

Acum poți găsi murăturile pe care le găseai în cămara bunicilor la un singur click distanță, în orice anotimp și în orice colț de țară te alfi. Întreaga ofertă de astfel de produse poate fi găsită accesând www.camaralaurus.ro.

Pentru comenzi sau mai multe detalii cu privire la disponibilitatea produselor te așteptăm să ne contactezi la numărul de telefon 0742 550 838.

Camara Laurus date de contact

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here