Bucătării la comandă după cele mai noi tendințe realizate de CORAMI MOB

0
8329
Mobila bucatarie

Una dintre cele mai importante camere din casă este bucătăria. Mobilierul montat  în bucătărie va avea un impact deosebit asupra aspectului camerei. Astfel, atunci când te decizi în privința mobilierului pentru bucătărie, asigură-te că selectezi mobilierul potrivit. Este recomandat de cele mai multe ori să nu alegi mobilă standard de bucătărie, ci mobilă Rădăuţi la comandă realizată de o firmă specializată. Probabil că bucătăria ta are dimensiuni specifice și nu poți să le schimbi, dar cu ajutorul mobilierului făcut la comandă pe baza dimeniunilor exacte, totul va ieși perfect.

Mobilierul la comandă a fost creat pentru a îndeplini specificațiile cumpărătorului.

Mobilierul realizat la comandă precum acele dulapuri care arată că au fost create doar pentru acel spațiu reprezintă cea mai bună investiție pe care o poți face pentru îmbunătățirea casei.

Să privim puțin la mobilierul creat de unul dintre cei mai cunoscuți producători de mobilier la comandă și anume firma Corami Mob din Rădăuţi, Suceava.

Obsesia lor este excelența, accentul  este pus pe designul de ultimă oră, măiestria meșterilor este de neegalat iar atenția completă asupra detaliilor este inconfundabilă. Corami Mob este caracterizat de numeroase inovații în ceea ce privește stilul și culoarea, care fac mobila să arate perfect pentru orice casă și bucătărie, aceasta fiind de neprețuit. Fie că este vorba de mobilier de bucătărie, mobilier pentru depozitare sau o serie de dulapuri funcționale, nimic nu se compară cu serviciile oferite de acest producător.

Mobila fabricată de Corami Mob are puterea de a adăuga o valoare imensă în orice spațiu. Unică și distinctă în orice mod posibil, fiecare bucată de mobilier va umple cu entuziasm și bucurie orice spațiu liber. Acest tip de mobilier este durabil, practic și foarte accesibil. Este tot ceea ce ai nevoie pentru a face gătitul un deliciu absolut.

Acest producător de mobilă de bucătărie, living, dining, dormitor, baie cu ideile sale inovatoare, designul  diferit și execuția impecabilă a reușit să se impună cu succes pe piața mobilierului realizat la comandă în Suceava și în împrejurimi. Pe parcursul celor peste 10 ani de experiență, producătorul a dezvoltat o abilitate deosebită de a înțelege perfect cerințele clienților și de a găsi soluții perfecte pentru ei. Astfel, încearcă întotdeauna să asigure echilibrul perfect dintre tendințele actuale și funcționalitate.

Principala materie primă folosită este PAL-ul melaminat importat din Austria. Feroneria Blum Austria sau Hafele Germania contribuie la calitatea mobilierului fabricat. Mobilierul se poate realiza de asemenea și din MDF vopsit, un produs superior PAL-ului.

Alegând Corami Mob beneficiezi de măsurători gratuite pentru ca mobilierul să se potrivească perfect și de consultanță specializată pentru a lua cele mai bune decizii.

Află mai multe detalii despre Corami Mob – Mobilă la comandă accesând pagina web www.coramimob.ro sau apelând 0742 515 222.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here