Anulează codul roşu de caniculă cu o vacanţă la munte

0
263
Anulează codul roşu de caniculă cu o vacanţă la munte

Anul acesta s-a înregistrat la nivel mondial cea mai călduroasă lună iulie din istorie şi încă nu a trecut, ne aflăm în plin cod ROŞU de caniculă. Locuitorii oraşului Rădăuţi efectiv nu mai găsesc pe unde să se răcorească şi aleg să plece din oraş spre zona de munte, acolo unde temperaturile sunt cu câteva grade mai mici ziua şi cu mult mai scăzute pe timpuil nopţii.

Staţiunea montană Slănic Moldova este alegerea perfectă pentru vacanţa la munte indiferent de sezon, aici putând să te răcoreşti cu adevărat pe timp de caniculă.

Un hotel răcoritor este soluția ideală pentru a petrece un sejur în timp de caniculă. O unitate magnifică construită cel mai adesea în mijlocul naturii, un astfel de hotel este locul perfect pentru a petrece câteva nopți. Atmosfera este fermecătoare și există o mulțime de activități.

Printre numeroasele tipuri de hoteluri, se numără hotelul de tip boutique. Acesta din urmă nu este o cazare obișnuită de vacanță. Cel mai adesea se prezintă sub forma unei clădiri vechi, cu un stil tipic și cu adevărat autentic; se caracterizează prin arhitectura tradițională și se află în general într-un cadru de excepție, în mijlocul unui mediu original, de exemplu, la marginea unui lac, într-o stațiune de pe litoral, la poalele unui munte cu peisaje grandioase sau chiar în centrul unei zone turistice bogate în monumente istorice.

Un hotel fermecător, reflectă și cultura regiunii în care se află, de aceea oferă o imersiune totală călătorului care poate astfel să evadeze complet în timpul vacanței sale. Decorarea spațiilor, mobilierul precum și natura serviciilor au un caracter foarte specific care creează o atmosferă intimă și confortabilă.

Caracteristicile unui hotel atractiv:

Arhitectură și design: Acestea sunt unice cu un stil dezvoltat în jurul unei teme foarte specifice, cu un decor cald și rafinat și o atmosferă pitorească.

Dimensiunea hotelului: numărul de camere este redus pentru a putea fi în permanență în slujba clienților.

Calitatea serviciului: Acesta este atent și personalizat în funcție de client, primirea este una caldă și constituie o poartă de acces către cultura regiunii.

banner-4x4-hotel-moldavia

Un hotel fermecător care oferă clienților un cadru unic pentru ca aceștia să se bucure de un sejur de neuitat este Hotel Moldavia, o unitate de cazare nou deschisă în stațiunea Slănic Moldova.

Cu arhitectura sa elegantă, un decor minimalist contemporan și o atmosferă caldă, Hotel Moldavia este un hotel fermecător, cu adevărat seducător! Luminos, curat și confortabil, cu nuanțe lemnoase, este locul perfect pentru cei cărora le place să scape de atmosfera stresantă a orașului. Ferestrele sale oferă vederi splendide ale peisajelor stațiunii.

Stațiunea este liniștită iar în ea domnește o atmosferă care reflectă bogățiile naturale: izvoarele sale de apă hipotonice, oligominerale, ușor sulfuroase, sodice, clorate, hipertonice, bicarbonate și carbonate.

Hotelul are o capacitate de cazare de 27 de camere și 2 apartamente iar la momentul actual reprezintă cea mai bună opțiune de cazare Slănic Moldova. Bucură-te de toate serviciile, condițiile și confortul unui hotel modern și fermecător, cu dotări noi și complete, cazându-te alături de cei dragi la Hotel Moldavia!

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here