Staţiunea montană Slănic Moldova este alegerea perfectă pentru vacanţa la munte

0
771
Staţiunea montană Slănic Moldova este alegerea perfectă pentru vacanţa la munte

Vedem zilele astea tot felul de ştiri despre vacanţele petrecute de români în ţară şi accentul predominant este pus pe zona de litoral, însă rămâne foarte atractivă şi vacanţa petrecută la munte, acolo unde aerul este respirabil chiar şi în cele mai caniculare zile ale anului.

Botezată “Perla Moldovei”, stațiunea montană Slănic Moldova din județul Bacău asigură tratament pentru boli digestive, boli hepatobiliare, boli metabolice și nutriționale, boli ale rinichiului și urinare. Foarte mulţi români vizitează frecvent staţiunea şi apreciază condiţiile de cazare şi relaxare din zonă.

Hotelul Moldavia este situat în Slănic Moldova

Hotelul Moldavia*** este situat în Slănic Moldova, o stațiune montană foarte plăcută și familială din judeţul Bacău care  te va încânta cu priveliștea magnifică și cu nestematele sale bogății naturale.

Hotel Moldavia Slănic Moldova este perfect pentru turiştii care caută autenticitate şi linişte dar și pentru cei care vor să exploreze zona, să parcurgă traseul turistic “300 de scări”, să se plimbe prin Parcul Central, să schieze pe pârtia de schi Nemira, să viziteze Cascada Slănicului, Cazinoul, Salina Târgu Ocna, Izvoarele Minerale, Cheile Slănicului, Biserica Catolică, Mănăstirea Sfântul Ștefan cel Mare, etc.

Soluția hotelieră este una dintre cele mai practice și confortabile. Acest tip de găzduire asigură servicii complete, iar oaspetele nu va trebui își facă griji pentru prea multe aspecte.

cazare slanic moldova

Poți ocupa una dintre cele 27 de camere confortabile și călduroase ale sale, cu balcon sau fără sau unul dintre cele 2 apartamente disponibile. Hotelul este amplasat chiar în centrul stațiunii, accesul către principalele atracții ale stațiunii fiind foarte facil.

În cadrul acestui hotel, totul este contemporan, rafinat și estetic. O atenție deosebită a fost acordată materialelor folosite în restaurarea clădirii, pentru a obține note de modernitate și tradiție. Odată cazat aici, vei fi sedus de arhitectura clădirii, de frumusețea camerelor și de confortul oferit de către acestea.

Hotelul a fost introdus în circuitul turistic de curând. Totuși, clădirea în care este amplasat, datează de peste un secol, fiind la acea vreme una dintre cele mai luxoase vile din zonă. În ultimii 20 de ani, imobilul a servit Centrului de Perfecționare BankPost. Cu 2 ani în urmă, clădirea a fost preluată de către Familia Crețu, care a restaurat-o pentru a introduce în circuitul turistic ca și hotel alături de celealte 2 vile care le aparțin, Vila Moldavia Class **** și Vila Moldavia Best ***.

Camerele sunt dotate cu baie proprie, au conexiune de internet wi-fi gratuit, minibar, cablu TV, televizor cu ecran plat, mobilier de calitate în stil clasic cu fronturi din lemn masiv.

restaurant moldavia slanic moldova

De curând a fost inaugurat şi restaurantul hotelului cu o terasă generoasă şi o privelişte de ansamblu a staţiunii. Preparatele tradiţionale din bucătăria moldovenească şi internaţională vor asigura deliciul fiecărei mese.

Înainte de a merge în vacanță, uneori este dificil să alegem tipul de cazare în care ne vom petrece câteva zile: apartament, cabană, hotel, saau pensiune, alegerea fiind vastă. Cu familia sau prietenii, în spații de cazare mai mult sau mai puțin dotate, cu decor autentic sau modern este necesar să alegem cea mai optimă soluție.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here