Twins World SRL furnizează cele mai fiabile autospeciale pompieri marca STEYR

0
1984
Autospeciale pompieri

Lupta împotriva incendiilor este o profesie foarte populară și de durată. Este una dintre acele slujbe caracterizată de un aer de noblețe, mândrie și este apreciată de întreaga societate. Pompierii au anumite calități care îi fac să pară super-eroi. Ei sunt eroi moderni care își riscă viața și membrele pentru a-i feri pe cetățeni de incendiile neiertătoare.

Pompierii trec printr-o pregătire riguroasă pentru a putea lucra în domeniu. Aceștia sunt supuși multor sarcini dificile pentru a se asigura că nu își riscă viața lor și a altora atunci când sunt pe teren. Ei sunt educați cu privire la utilizarea diferitelor instrumente și tehnici de combatere a incendiilor care se dovedesc neprețuite în situații de urgență. De asemenea, sunt instruiți să conducă autospecialele și să le manevreze eficient pentru a putea față oricărei situații neplăcute la un moment dat.

Autospecialele de pompieri sunt vehicule adresate combaterii incendiilor din anumite locuri. Acestea sunt construite cu suficient spațiu pentru ca o echipă de pompieri să poată să se deplaseze și să aibă unde să își depoziteze echipamentele. De asemenea, aceste camioane au în vedere furnizarea apei necesare pentru stingera unui incendiu. Echipamentele includ adesea o pompă, un rezervor de apă, furtunuri, scări, scule de mână, truse de prim ajutor, etc. În mod normal sunt echipate cu avertizări sonore și vizuale și cu echipamente de comunicare. Aceste camioane achiziționate noi sunt destul de scumpe, motiv pentru care multe secții de pompieri preferă să achiziționeze autospeciale second hand.

La Twins World SRL din Dărmănești, județul Suceava se pot găsi autospeciale pompieri marca STEYR, second hand, în stare optimă de funcționare. Folosite pentru stingerea incendiilor, aceste vehicule comercializate sunt printre cele mai fiabile autospeciale de pe piață la momentul actual, permițând pompierilor să își îndeplinească treburile și să ajungă rapid la incendiu.

Modelele de autospeciale STEYR comercializate de companie sunt:

  • STEYR 590 – o autospecială cu rezervor de apă de 2000 litri, cabină de 3 locuri și pompă Rosenbauer.
  • STEYR 591 – o autospecială cu un rezervor de apă de 2000 litri, cabină de 3 locuri și pompă Rosenbauer.
  • STEYR 690 – o autospecială cu un rezervor de apă de 2000 litri, cabină de 3 locuri și pompă Rosenbauer.
  • STEYR 791 – o autospecială cu un rezervor de apă de 4000 litri, cabină de 7 locuri și pompă Rosenbauer.
  • STEYR 891 – o autospecială cu un rezervor de apă de 10000 litri, cabină de 3 locuri și pompă Rosenbauer.

Prețul tuturor autospecialelor este negociabil.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here