TNL Rădăuți alături de Klaus Iohannis la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Est

0
1527
TNL Radauti la Adunarea Regionala PNL Nord Est

Organizația TNL Rădăuți împreună cu deputatul Dumitru Mihalescul, au fost prezenți sâmbătă la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Est ce a avut loc la Iași.

Tibeică Silviu Cătălin, președinte TNL Rădăuți: 

“Alături de colegii mei din TNL Radauti împreună cu domnul deputat Dumitru Mihalescul am fost prezent la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din regiunea Nord-Est ce a avut loc la Iași.

A fost o bucurie extraordinar de mare să îl întâlnesc din nou pe domnul Președinte Klaus Iohannis, de această dată reușind să obțin un autograf pe noul volum lansat de curând “EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.

Soluțiile oferite de către Președintele României mă îndeamnă și în același timp mă provoacă să lupt alături de echipa mea de tineri liberali în campania ce va începe în data de 12 octombrie. Doar alături de Klaus Iohannis putem face din țara noastră o #RomânieNormală!

La acest eveniment, domnul președinte al Partidului Național Liberal Ludovic Orban, viitorul prim-ministru al României, ne-a vorbit despre importanța zilei de 10 octombrie, zi în care PNL va prelua Guvernarea din mâinile urmașilor lui PSDragnea!

Tot în cadrul evenimentului am fost bucuros să îl revăd pe prietenul tinerilor liberali rădăuțeni, secretarul general al Partidului Național Liberal domnul deputat Robert Sighiartau, tânărul în care cred extraordinar de mult! Sunt sigur că succesul amendamentului prin care aproximativ 4 milioane de copii beneficiază de alocații mărite este doar începutul carierei politice!

Urmăriți activitatea lui și nu o să fiți dezamăgiți.

Ziua de astăzi a fost despre progres si despre unitate iar în final am convingerea că Partidul Naţional Liberal alături de Klaus Iohannis este soluția pentru România Normală!”

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here