Sprijin pentru Iulian Zaharie, rădăuțeanul multiplu campion la Trial Bike pentru campionatul mondial din Abu Dhabi

0
448

Zaharie Iulian, rădăuțeanul care ne face mândri cu 12 campionate naționale câștigate la Trial Bike și multe alte concursuri naționale, are nevoie de sprijin financiar pentru a ajunge la campionatul mondial de Urban Cycling ce are loc pe 9 noiembrie în Abu Dhabi.

Haideți să-l ajutăm să-și îndeplinească visul:

DONAȚIILE SE POT FACE AICI: https://gogetfunding.com/help-a-12x-national-champion-go-to-world-championship-in-abu-dhabi-uae/

„Salutare tuturor! Sunt Iulian Zaharie, cunoscut în comunitatea de Bike Trial ca si campionul României. La momentul actual sunt singurul român propus să reprezinte țara la nivel mondial.

Practic acest sport de mai bine de 15 ani și în toți acești ani de muncă am reușit să adun titluri semnificative, printre care și 12 titluri de Campion National consecutiv, locul 8 european și 14 mondial la vârsta de 18 ani în categoria Juniori + alte zeci de concursuri câștigate.

Imi doresc mult să nu mă opresc aici pe plan Național și să pot concura alături de cei mai buni sportivi din lume. Campionatul Mondial va avea loc pe data de 9-13 Noiembrie în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

Din diverse motive Federatia Romana de Ciclism nu mă poate susține financiar așa că apelez la oamenii care vor să mă susțină.

Fac aceasta strângere de fonduri cu scopul de a strânge bugetul necesar deplasării mele.
Orice sumă este binevenită și orice share mă poate ajuta să fiu mai aproape de visul meu! 

Cred în mine și în implicarea mea în ceea ce privește această pasiune și nu numai, cred cu tărie că atunci când îți dorești ceva, oricât de imposibil pare, cu interes și muncă se poate dobândii.

Voi da tot ce am mai bun să reprezint țara și oamenii care m-au susținut!

Mulțumesc ! Iulian Zaharie”

DONEAZĂ ȘI TU AICI: https://gogetfunding.com/help-a-12x-national-champion-go-to-world-championship-in-abu-dhabi-uae/

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here