Situația termoficării din Rădăuți pe scurt

0
199

În urma sesizărilor și nemulțumirilor cetățenilor municipiului Rădăuți, apărute în special în mediul online, inginerul care se ocupă de lucrările la cele două cazane, împreună cu primarul Bogdan Loghin și managerul interimar al SC Servicii Comunale SA aduc unele precizări.

De menționat este că, deși situația ar părea similară celei din iarna trecută, deoarece căldura din calorifere nu este una foarte ridicată, de această dată cauza este cu totul diferită. Dacă iarna trecută lipsa banilor era principala cauză, acum aceasta este determinată de defectarea celor două cazane de la centrala orașului.

Inginerul a menționat că, în timp, din lipsa verificărilor periodice și a întreținerii corespunzătoare a tuturor componentelor centralei, au făcut ca ambele cazane să se defecteze simultan. Acesta promite autorităților locale, dar în special cetățenilor municipiului Rădăuți, că în jurul datei de 20 decembrie căldura va fi furnizată în parametri normali.

În același timp, primarul municipiului Rădăuți a precizat că lucrările au început abia în luna septembrie deoarece atunci au fost aprobate toate autorizațiile necesare.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here