Rădăuțenii sunt invitați la curățenie cu „Let’s do it, Romania”

0
1304
Actiune Curatenie Septembrie Radauti

Sâmbătă, 17 septembrie 2022, începând cu ora 09:00, timp de două ore, va avea loc în Rădăuți proiectul „Let’s do it, Romania”, un proiect național bazat pe voluntariat, pentru a face curățenie în toată țara.

Primăria municipiului Rădăuți îndeamnă cetățenii să se alăture inițiativei și să contribuie la ecologizarea orașului în care locuiesc:

„Raportându-ne la municipiul nostru, am agreat cinci zone pe care le vom ecologiza împreună.

Este vorba de :

  • Parcul Al. Sahia – cel de la lac;
  • Locul de joacă din spatele blocului ANL – gară;
  • Zona limitrofă a Bazarului Auto;
  • Zona ABC – blocuri (Mihai Viteazul);
  • Zona verde din spatele blocului de nefamiliști – vizavi de Școala „Bogdan Vodă”.

Alături de echipa de voluntari rădăuțeni pe care dorim să o implicăm activ în acest proiect, ne vor fi alături colegii de la S.C Servicii Comunale S.A, care ne vor furniza materialele necesare, saci și mănuși, și care se vor ocupa de colectarea și transportul rezultat în urma acestei acțiuni de ecologizare, plus transportul voluntarilor către locații.

Toată lumea este binevenită să participe la această campanie, care are două scopuri : conștientizarea necesității păstrării curățeniei în municipiul nostru și implicarea activă a comunității rădăuțene în proiecte de interes local.

Haideți să ecologizăm municipiul nostru, împreună. Întâlnirea grupului de voluntari se va face începând cu ora 08:45, în fața sediului Primăriei Rădăuți, urmând să plecăm spre locații cu echipe gata formate!

Let’s have some fun, Rădăuți!

În cazul în care, sâmbătă dimineață, condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentul se anulează!”

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here