Rădăuțeanul Pavel Calance, a prins „Peștișorul de Aur” la campionatul mondial de Spinning în SUA

0
207

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, împreună cu o parte din Consiliul Local i-au mulțumit public și l-au premiat pe rădăuțeanul Pavel Calance pentru obținerea locului 5 la campionatul mondial de Spinning din SUA.

Primăria municipiului Rădăuți a transmis:

Dl. Pavel Calance, unul din cei mai pasionați pescari ai comunității noastre, a reprezentat Rădăuțiul și România în campionatul mondial de spinning din Statele Unite ale Americii, unde lotul naţional din care a făcut parte s-a clasat pe onorabila poziţie 5.

Domnul primar Bogdan Loghin, alături de dl. viceprimar Ciprian Ţarevici şi domnul consilier Luchian Constantin, au hotărât să îi mulţumească public şi să îl premieze pentru că a reușit să ducă numele municipiului nostru pe cele mai înalte culmi ale competiţiei, purtând cu mândrie pe umeri, drapelul României 

Deși legislația în vigoare nu prevede decât premierea locurilor I, II și III, nu am putut să trecem nepăsători pe lângă această reușită, astfel că pe lângă diploma de onoare și tortul pregătit de municipalitatea rădăuțeană, domnul Luchian Constantin i-a oferit sportivului rădăuțean și o brățară cu un peștișor de aur, astfel domnul Calance devenind primul pescar rădăuțean care prinde peștișorul de aur și la propriu și la figurat.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here