Prima zi a Festivalului Magic al Producătorilor și Artiștilor Locali din Rădăuți, un real succes

0
514

Astăzi și mâine, pe 12 și 13 Noiembrie are loc la Hotel Gerald’s, Festivalul Magic al Producătorilor și Artiștilor Locali organizat de Magia Lumânărilor. Iubitorii produselor din Bucovina sunt invitați să admire, să deguste și să achiziționeze produse locale.

Evenimentul, realizat pentru a aduce comunitatea locală de producători și artiști mai aproape de oamenii săi a avut o primă zi plină, cu exponați din toate domeniile și o mulțime de spectatori.

Oamenii interesați sunt așteptați și mâine pe 13 Noiembrie în ultima zi de Festival la Hotel Gerald’s pentru a avea parte de produsele extraordinare, alese cu atenție de exponați.

În cadrul Festivalului putem găsi produse tradiționale, dulciuri, decorațiuni, produse handmade, opere de artă, bunătăți din băcănie, bere artizanală, vinuri, produse apicole, dulciuri, textile decorative, bijuterii unicat, produse din lavandă, produse pentru animale și multe altele.

Printre producătorii locali prezenți la eveniment regăsim: Bentițe Medeea, Catalina Art Decor, Ispitesco, Bunelu, Beelan Honey, Casa Berarilor Artizanali, Magia Lumânărilor, What the Pup, Owl Lavender și mulți alții.

Cătălina Art Decor


Catalina de la @catalina_art_decor este un om perfectionist si atent la detalii, iar acest lucru se vede in fiecare piese ce trece prin diverse tehnici de lucru.

Catalina creeaza cu multa migala decoratiuni handmade unicat precum: pahare pentru evenimente, cutii cadou pentru aniversari, globuri si multe alte cadouri personalizate din lemn.

Si da, Catalina mai este si un make-up artist talentat.

What the Pup

Astfel din „multa pasiune si dragoste pentru blanosi” asa cum ne-a povestit Sonia Condratov a luat nastere salonul de coafura canin si felin @what_the_pup_radauti .

Iubitorii de animale vor gasi in salonul dedicat servicii de calitate dar si atentie si responsabilitate. Iar pentru oamenii foarte ocupati se ofera servicii de toaletaj si la domiciliu.

Cei care nu stiau inca de salonul @what_the_pup_radauti , il gasiti in Str Stefan cel Mare nr 21, Radauti.

Bunelu

Locul în care gustul produselor bio împletesc bucuria papilelor gustative cu bucuria sufletului. Bunelu a venit cu preparate premium, produse din carne de vânat, zacuscă de păstrăv, pâine pe jar, cozonac, ciocolată de casă și multe alte bunătăți.

Owl Lavender

 

Azi va prezentam un producator de lavanda local aflat la inceput de drum, @owl_._lavender.

Cultura de lavanda se afla la Horodnic de Sus, iar noi va putem confirma ca are deja recenzii foarte bune chiar de la prima participare in cadrul Targului Toamnei din comuna.

Ne bucuram draga Iatec Nicoleta ca esti alaturi de noi si iti dorim o poveste cat mai frumoasa in acest business.

Beelan Honey

Dorim sa va prezentam un alt producator apicol ce va participa la #festivalmagic si anume Beelan Honey Bucovina

„Povestea noastră a început în anul 2014 la nivel de hobby, dar încet încet cu pasiune și dragoste pentru albinuțe în anul 2022 a luat ființă brandul Beelan Honey Bucovina în nevoia comercializării produselor stupului.”

„Cauta. Nici albina nu gaseste miere in fiecare floare.” – Valeriu Butulescu

Bentițe Medeea

Povestea @bentite_medeea a luat fiinta acum cativa ani, din dorinta de a crea propriei fiice o bentita inedita, eleganta si unicat.

Bentițe Medeea este un atelier de creatie produse pentru copii si bebelusi de la turbane, caciuli, rochite, seturi elegante, salopete, gulerase, accesorii lucrate migalos, dar si recuzita pentru sedinte foto.

Ispitesco

ISPITESCO, magazin de vinuri din Rădăuți, ne ispitește pe strada Ștefan cel Mare cu o gamă diversă vinuri naturale, proaspete și gustoase destinate evenimentelor, dar și îmbuteliate aproximativ 95% românești din majoritatea zonelor.

Casa Berarilor Artizani Rădăuți

Casa Berarilor Artizani Rădăuți este un magazin specializat in comercializarea berii craft (artizanale) cu îmbuteliere direct in magazin. Poți găsi la ei o gamă diversă de băuturi alcoolice și non alcoolice pentru toate gusturile.

Baciu Art

Pictură în Culori de Ulei

Mihaela Ciobanu de la Magia Lumânărilor, organizatorul evenimentului transmite:

Am participat de-a lungul timpului la workshopuri de dezvoltare personală sau de brand, cât și la târguri de evenimente și ale producătorilor locali.

De la fiecare în parte am învățat câte un lucru important: relaționarea cu alți creatori, susținerea reciprocă și încurajarea consumului de la micii producatori și până la a expune într-o lumină cât mai naturală propriul business.

De aceea imi doresc ca prin acest Festival să ne conectam cu oamenii de lângă noi și să le împărtășim din povestea noastră magică.

Astfel pentru această primă ediție am adunat produse tradiționale, dulciuri, decorațiuni, produse handmade, opere de arta, bunătăți din băcănie, bere artizanală, vinuri, produse apicole, dulciuri, textile decorative, bijuterii unicat, produse din lavandă.

Rădăuți are nevoie de o comunitate locală de producători și artisti mai aproape de oamenio săi.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here