LINDA ECOTIL produce local tablă tip ţiglă metalică

0
3604
Fabrica Linda Ecotil

Acoperișurile metalice sunt durabile, mai ușoare decât alte tipuri de acoperișuri, necesită o întreținere mai redusă și sunt eficiente din punct de vedere energetic.  Datorită versatilității lor, acestea pot fi instalate oriunde și nu necesită mult timp sau efort, rezistând celor mai grave condiții meteorologice.

Dacă dorești un acoperiș de calitate poți obține materialele necesare de la unul dintre cei mai importanți producători de produse metalice de pe raza Moldovei și anume Linda Ecotil din Suceava.

Această companie a luat naștere în anul 2005 cu scopul de a ajuta clienții prin furnizarea de produse metalice de înaltă calitate la cele mai optime prețuri.

Din categoria produselor produse și comercializate de către LINDA ECOTIL putem include: acoperișuri din țiglă metalică, tablă cutată pentru fațadă, acoperișuri și sisteme autopurtante, panouri sandwich, fațadă arhitecturală, sisteme de scurgere, structuri metalice pentru hale și alte produse complementare.

Productie tigla metalica suceava

Unitatea de producție a celor de la LINDA ECOTIL se desfășoară pe o suprafață de 700 metri și cuprinde utilaje moderne de prelucrare a materialelor.

Țigla metalică este un produs cheie al companiei, aceasta fiind recunoscută pentru calitatea sa superioară. Atât țigla metalică cât și celelalte accesorii necesare realizării unui acoperiș sunt realizate din materii prime ce provin din Belgia, Italia, Franța, Polonia.

În cei 14 ani de activitate, compania a selectat cei mai buni specialiști care formează o echipă de aproximativ 100 de persoane calificate și cu o bogată experiență în acoperișuri.

Producator tigla metalica Suceava

Structurile metalice pentru acoperișuri LINDA ECOTIL sunt cu siguranță cele mai frumoase sisteme de acoperișuri de pe piață în prezent. Tabla tip țiglă metalică este disponibilă într-o varietate de stiluri și culori care se potrivesc oricărui stil de casă.

În continuare vom prezenta câteva modele de țiglă metalică foarte populare în rândul cumpărătorilor care se găsesc atât în depozitul LINDA ECOTIL cât și în magazinul online www.lindashop.ro

Tabla tip țiglă Romaiko Mat 3D 0,55 mm se poate achiziționa la prețul de 30,77 lei mp, fiind un produs rezultat în urma profilării oțelului importat din Europa cu grosime de 0,55 mm, cu substratul de zinc de 225g/mp și este acoperit cu un strat de vopsea poliesterică de cea mai bună calitate.

Tabla tip tigla Romaiko Mat 3D

Tabla tip țiglă Ecotil 0,45 mm Lucios se poate cumpăra la prețul de 23,76 lei mp, fiind disponibilă într-o diversitate de culori, având în componența sa oțel cu grosimea de 0,45 mm, un substrat de zinc de 225g/mp și un strat de 35 de microni de vopsea poliesterică de cea mai bună calitate.

Tabla tip tigla ecotil

Tabla tip țiglă Grecata 0,40 mm AlZn se poate achiziționa la prețul de 19,90 lei și este disponibilă într-o singură culoare.

Tabla tip tigla grecata

Pe scurt, un acoperiș din țiglă metalică produsă de Linda Ecotil este acoperișul perfect și ar trebui să te tenteze dacă ești interesat de instalarea unui acoperiș nou. Consultă oferta de țiglă metalică produsă de Linda Ecotil pe pagina web www.lindashop.ro/60-tabla-tip-tigla-metalica/.

Linda Ecotil Tabla Tip Tigla

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here