Dr. Tibeică Silviu-Cătălin în conducerea organizației de tineret județene PNL Suceava

0
128

Dr. Tibeică Silviu-Cătălin reconfirmat ca și președinte în urma alegerilor BPL TNL Rădăuți, a fost ales duminică pe 24 Septembrie, Prim-vicepreședinte în organizația județeană de tineret PNL Suceava.

Președintele TNL Rădăuți este medic rezident al spitalului clinic Județean de Urgență „Sf Spiridon” și asistent universitar al Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași în domeniul Sănătății Publice și Managementului Sanitar. În prezent Cătălin Tibeică ocupă funcția de consilier local PNL în deliberativul local din anul 2020 sub administrația Loghin.

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 12:00, au avut loc alegerile BPL TNL Rădăuți.
47 de tineri liberali rădăuțeni și-au votat conducerea organizației de tineret PNL pentru următorii 4 ani. Cu acest prilej președintele PNL Rădăuți, primarul Bogdan Loghin, a fost prezent alături de tinerii liberali rădăuțeni asigurându-i în continuare de tot sprijinul în acțiunile prezente și viitoare.

Duminică, 23 Septembrie, la ora 12:00, au avut loc alegerile BPL TNL Suceava. La conferința județeană de alegeri a tinerilor liberali suceveni au participat peste 200 de membri și invitați, printre aceștia numărându-se lideri din cadrul PNL Suceava, respectiv vicepreședinții PNL Suceava, Niculai Barbă și Vasile Tofan, viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi, vicepreședintele PNL Suceava și consulul onorific al Coreei de Sud în România, Dumitru Mihalescul, consilierul județean Tudor Plăcintă, primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, și consilierii municipali Maria Todereanu și Bogdan Păstrăv. Ședința de alegeri a fost prezidată de către Alexandru Șalup, în calitate de președinte în exercițiu al TNL Suceava, și de către prim-vicepreședintele în funcție TNL Suceava, Ciornei Cezar.

Dr. Tibeică Silviu-Cătălin, Prim-vicepreședinte TNL Suceava: 

Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată în funcția de prim-vicepreședinte al organizației județene de tineret a Partidului Național Liberal Suceava!

Vin împreună cu colegii mei din zona Rădăuți colegiul 6 – Beatrice Juravle-secretar general adjunct, Eduard Neacsu-vicepreședinte, Cristi Pintiliuc-membru, Vali Colibaba-membru, alături de noul președinte TNL Suceava Ciornei Cezar și frumoasa echipă.

În tot acest timp de 4 ani am dat tot ce am avut mai bun pentru a ajuta organizația locală din municipiul Rădăuți. Acum a venit momentul să ofer alături de colegii mei tot sprijinul și la nivel județean pentru echipa domnului Președinte #Gheorghe #Flutur!

Mulțumim domnule Salup Alexandru pentru tot sprijinul acordat! Ai fost și ești un exemplu pentru noi! 🤗

Totul pentru Rădăuți! Totul pentru Suceava!

Alegeri TNL Suceava 2022

 

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here