Coliere: Sfaturi pentru cumpărare

0
1156
Lant cu pandantiv baietel

Colierul sau pandantivul potrivit vor adăuga stil la tot ce poartă. În plus față de a fi un cadou la modă, oferindu-i un colier îți oferă ocazia să faci gestul clasic romantic de a-i pune în jurul gâtului pentru prima dată o bijuterie.

În general, un colier este definit ca orice tip de lanț din metal prețios sau pietre prețioase. Ele sunt de asemenea disponibile în stiluri de pandantive care dispun de un singur diamant, piatră prețioasă, design metalic fin sau perlă, de obicei suspendate dintr-un lanț.

Lanturile metalice

Lanțurile merg cu orice tinuta. Un lanț cu o lungime mica va adăuga doar o strălucire. Luați-i un lanț mai lung, de argint sau aur de 18 k pentru a adăuga un element de interes vizual pentru garderoba ei.

Coliere

Colierele vin într-un sortiment de stiluri, inclusiv lanțuri mai grele, link-uri și împletituri. Unele coliere prezintă un set fix de diamante sau pietre prețioase, în cazul unora, au pietre care rulează pe toată lungimea. Pandantivele prezintă diamante, pietre prețioase sau modele de metal fin care sunt suspendate dintr-un lanț.

Colierele din perle

Panglicile din perle sunt un element esențial pentru cutia de bijuterii a unei femei. Poate să poarte un colier cu pere cu o rochie pentru a crea un aspect elegant.

Designul simplu al unui lant cu pandantiv baietel permite privirii să se concentreze pe un frumos diamant, perla sau piatră prețioasă. Aceste piese pot fi purtate cu o rochie sau cu blugi. In magazinele de bijuterii exista functia  „Construiește-ți propriul lant cu pandantiv” care vă permite să selectați un diamant și setarea pentru a crea o bijuterie unică.

 

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here