Bucuriile copilăriei se sărbătoresc duminică la Rădăuți

0
621
Bucuriile copilariei eveniment Radauti 1 Iunie

Pe 30 mai sărbătorim copilăria și ne bucurăm alături de cei mici cu un eveniment special dedicat copiilor din municipiul Rădăuți.

Ne întoarcem în copilăria noastră și aducem în centrul orașului jocurile care au distrat generații întregi, care ne-au provocat, ne-au stimulat inteligența și imaginația, creativitatea și dorința de socializare, uneori și spiritul de competiție, jocurile care au legat prietenii ce dăinuie în timp.

De la desenele pe asfalt cu cretă colorată, cele mai iubite jocuri ale copilăriei, la baloane de săpun și personaje din povești, toate sunt puse la dispoziția copiilor noștri de la orele 14:00, pe pietonala din fața Mănăstirii Bogdana și de la orele 17:00 în parc, la foișor.

La eveniment vor putea participa un număr limitat de copii, în zonele special delimitate și cu respectarea normelor actuale pentru desfășurarea evenimentelor în aer liber.

Organizatori: Primăria Municipiului Rădăuți, Consiliul Local Rădăuți, Casa de Cultură Rădăuți, GAL Urban Rădăuți, Asociația Rădăuțiul Civic.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here