Bucovina Verde angajează operatori bandă sortare, mașină injecție, manager de marketing, extruder plastic

0
2439
Bucovina-Verde-Radauti

Bucovina Verde angajează în Rădăuți, în apropierea Horodnicului de Jos, operatori bandă sortare, operatori mașină injecție, manager de marketing, dar și extruder plastic.

Despre Bucovina Verde:

Bucovina Verde este o companie de familie din zona Rădăuți-Horodnicul de Jos, jud. Suceava care se ocupă cu reciclarea și colectarea deșeurilor din plastic, metal, hârtie, lemn și sticlă. Cu un număr de 12 angajați și zeci de oameni responsabili abonați la colectare, compania noastră are deja un portofoliu bogat de reciclare și colectare, ajungând la peste două sute de tone de deșeuri reciclabile. Cu un avânt atât de mare și cu o ambiție de dezvoltare, dorim să continuăm să îmbunătățim comunitatea locală, prin reducerea și reciclarea deșeurilor care ar ajunge altfel în natură.

Joburi disponibile:

  • Operator bandă sortare – se caută personal pentru banda de sortare a produselor care vin de la punctele de colectare.
  • Operator mașină injecție – se caută operator pentru mașina de injecție plastic. Dorim o persoană care are experiență în domeniu din angajări precedente, voluntariat sau din școală. Colegul pe care îl căutăm are spirit tehnic și dorește să facă parte din echipa noastră.
  • Manager de marketing – Pentru această dezvoltare, Bucovina Verde este în căutare de un Manager de Marketingcare să se ocupe de dezvoltarea firmei și de vânzări. Managerul de marketing pe care îl căutăm va trebui să desfăşoare o serie de activităţi promoţionale prin care încearcă să imprime produsul sau serviciul în conştiinţa clienților. Obiectivul principal al acestui post de muncă este să creeze o imagine pozitivă a produselor vândute și a serviciilor de reciclare şi să înregistreze o creştere a vânzărilor. Managerul de muncă planifică, direcţionează şi coordonează promovarea produselor sau a serviciilor cu ajutorul tuturor resurselor pe care le are la dispoziție. Managerul de marketing este responsabil pentru cercetarea pieţei, dezvoltarea şi promovarea produselor, dar în mod special este responsabil pentru conceperea şi realizarea unor campanii de marketing de succes. Candidatul ideal are studii în domeniul marketingului sau experiență în acest domeniu din diferite împrejurări, angajări sau voluntariat.
  • Operator extruder plastic – Se caută operator pentru extruderul de plastic. Dorim o persoană care are experiență în domeniu din angajări precedente, voluntariat sau din școală. Colegul pe care îl căutăm are spirit tehnic și dorește să facă parte din echipa noastră.

De ce Bucovina Verde?

  • salariu motivant;
  • vei face parte dintr-o companie care are un profil de reciclare și vei fi parte dintr-o activitate de schimbare a societății:
  • vei contribui la curățenia Bucovinei.

Detalii suplimentare:

Dacă ești interesat de unul dintre joburile disponibile la Bucovina Verde, contactează pe cineva din cadrul firmei pe adresa de e-mail: contact@bucovina-verde.ro sau la numărul de telefon 0744 119 118.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here