Bucovina Boutique, noul concept de magazin cu produse locale, inaugurat astăzi în Marginea

0
2344

Bucovina Boutique, noul magazin cu produse locale din Bucovina pentru turiști și localnici a fost astăzi inaugurat în Marginea vis-a-vis de Ceramica Marginea sau Potter’s House Marginea.

Magazinul Bucovina Boutique este un nou concept de magazin, creat de antreprenorul local Corneliu Magopăț, deținătorul afacerii cu Ceramica Marginea, dar și restaurantului Potter’s House Marginea. Conceptul de magazin dorește crearea unui lanț local de aprovizionare cu produse locale din Bucovina.

Bucovina Boutique a fost deschis de Corneliu Magopăț în colaborare cu brutăria Bunelu și Beelan Honey. Magazinul conține produse din Bucovina: pâine, colaci, cozonaci, zacuscă, dulceață, miere de albine, vinuri, suveniruri, cărnuri și multe altele. Dar pentru a vedea întreaga gamă de produse va trebui să treci pragul magazinului situat în Marginea pe strada Principală la nr. 1433.

Conceptul de magazin Bucovina Boutique este unul deschis pentru toată lumea, astfel că antreprenorii locali care doresc să se implice și să-și vândă produsele în cadrul magazinului Bucovina Boutique sunt invitați la locație pentru o discuție.

Magazinul Bucovina Boutique a fost primit foarte bine de localnici, fiind prezenți într-un număr foarte mare. Vizitatorii au fost serviți cu un pahar de șampanie încă de la intrare, dar și cu produse tradiționale din Bucovina, pe care le-au degustat cu drag. Apoi au fost invitați să privească printre rafturile magazinului și să se bucure de produsele locale bucovinene admirate de toată lumea.

La deschidere au fost prezenți și turiști străini care au colindat printre rafturi și s-au răsfățat cu produsele locale din Bucovina, fiind foarte încântați de gustul acestora și de modul de prezentare din cadrul magazinului.

 

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here