Aplicarea gelului pe unghia naturala

0
2369
Unghii rosii

Unghiile cu oja ciobita, neîngrijite și de lungimi neregulate sunt cu siguranță o mare nemultumire pentru multe femei. Astfel de unghii fac ca mainile sa arate neingrijite si nu pot fi prezentate. În momente ca acestea, unghiile cu gel UV pot să vă ajute, deoarece pot îmbunătăți aspectul unghiilor și mâinilor în câteva minute.

Oricine are o problemă de a menține unghiile prezentabile și naturale, poate opta pentru aceste unghii. Persoanele care au, de asemenea, unghii mai scurte, slabe sau fragile, pot opta pentru unghii cu gel pentru a îmbunătăți aspectul unghiilor lor.

Unghiile cu gel  sunt un tip de unghii artificiale. După cum sugerează și numele, acest tip de unghii implică aplicarea unei unghii artificiale pe unghia naturala, cu ajutorul lampii cu UV . Dacă nu doriți să folosiți lumină UV, puteți alege unghii cu gel fara uscare la lampa. Ojele cu gel sunt întărite cu un activator special de gel care este pulverizat sau periat pe unghii.

Alte unghii cu gel sunt de asemenea uscate prin scufundarea cu grijă a degetelor într-un castron cu apă curată. În afară de procesul de întărire, nu există nici o diferență între unghiile UV și unghiile cu gel. Acestea sunt realizate în principal din combinarea polimerilor preamestecati cu monomeri. Iată câteva din avantajele și dezavantajele unghiilor cu gel uscate la lampa UV. 

Avantaje:

Amestecurile pentru unghiile cu gel și substanțele chimice sunt inodore.

În timpul aplicării, sunt necesare depuneri foarte mici și, prin urmare, sunt fezabile.

Timpul de intarire al unghiilor cu gel este mai rapid comparativ cu alte tipuri de unghii artificiale.

Gelul pe unghia naturala arată mai natural decât alte unghii cosmetice.

Gelul de unghii adaugă, de asemenea, luciu suplimentar și rezistență la unghiile naturale. 

Dezavantaje:

Gelurile trebuie să fie aplicate de un manichiurist expert.

Nu puteți repara unghiile cu gel rupte acasă.

Ele sunt mai puțin durabile în comparație cu unghiile acrilice. 

Cum să aplicați

În primul rând, mâinile sunt spălate bine cu apă curată și apoi uscate. Unghiile naturale sunt curățate și tăiate uniform. Alinierea unghiilor folosind sabloane de unghii. Manichiurista aplică gelul  pe unghiile naturale. Introduceti unghiile in lampă Uv. Unghia este apoi întărita sub lumină ultravioletă, care întărește gelul. Odată ce gelul este complet uscat, îl puteți oja cu lac de unghii rosu Jessica sau alta culoare  și cu alți agenți de decorare.

 

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here