Vulcanizare benzi transportoare cauciuc la sediul beneficiarului

0
1823
Benzi transportoare cauciuc

În anumite industrii, benzile transportoare muncesc mult pe parcursul vieții lor. O îmbinare de calitate este neprețuită atunci când returnează o bandă deteriorată la forța ei anterioară. În plus, o reparație de calitate și durabilă este esențială pentru a opri alte probleme.

Una dintre metodele utilizate pentru repararea unei benzi transportoare din cauciuc deteriorate implică o îmbinare vulcanizată la cald și materiale de reparații de înaltă calitate. Reparația trebuie să fie durabilă, oferind producției capacitatea de a continua fără opriri regulate.

Vulcanizarea la cald este o opțiune excelentă pentru îmbinarea benzilor și poate fi utilizată într-o varietate de soluții sau instalații noi. Beneficiile sale includ rezistența legăturilor, longevitatea și durabilitatea.

Această metodă de reparare utilizează atât căldura cât și presiunea pentru ca materialele să se îmbine perfect. Cureaua trebuie să fie curățată și fără substanțe uleioase, grase înainte de a începe.

În mod obișnuit, porțiunea deteriorată a benzii este îndepărtată sau tăiată, iar o nouă secțiune este legată în locul ei folosind un adeziv.

Metoda de vulcanizare la cald este ideală pentru tăieturi, găuri sau defecțiuni între corzi de oțel și țesătură. Aceasta poate fi executată în orice fel de mediu și este potrivită pentru toate tipurile de benzi cu lățimi și grosimi diferite.

Vulcanizarea la cald permite centurii să-și recapete forța anterioară, oferind o coroziune redusă și o durată de viață mai mare. Banda reparată poate rezista la o utilizare constantă, cu un risc mai redus de probleme repetate și de întrerupere a echipamentelor.

Alte metode de îmbinare, inclusiv vulcanizarea la rece și îmbinarea mecanică sunt de asemenea foarte eficiente și sunt adesea mai rapide decât vulcanizarea la cald.

Pe raza Moldovei, o companie specializată care se ocupă de îmbinări și reparații benzi din cauciuc prin vulcanizare la punctul de lucru al clientului este OZANALATEX SRL, companie cu sediul în Târgu Neamț, județul Neamț.

Pe lângă acest serviciu prestat, societatea se ocupă în principal de producerea de benzi transportoare din cauciuc și covoare din cauciuc.

În cei aproape 25 de ani de activitate, OZANALATEX SRL a lucrat pentru clienți de renume din diverse industrii, precum: Napolact SA, Friesland, Hidroelectrica SA, Cominco Oltenia SA, Concivia SA, Corporation Construct SRL, Mecanex SA, Salubri SA și mulți alții.

Pentru a afla mai multe informații despre serviciul de vulcanizare a benzilor transportoare din cauciuc prestat de OZANALATEX poți suna la numărul de telefon 0744 704 271 sau poți accesa pagina web www.ozanalatex.ro/Servicii.html.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here