Vizitează magazinul DOR Suceava pentru uși de interior Porta Doors

0
2292
magazin showroom DOR usi de interior Porta Doors Suceava

În februarie 2020 a fost deschis DOR, cel mai nou și mai modern showroom de uși de interior din judeţ, în municipiul Suceava, pe bulevardul George Enescu vizavi de simigeria LUCA.

magazin showroom DOR usi de interior Porta Doors Suceava

PORTA DOORS este un grup de companii format din 6 fabrici, iar volumul lunar este de peste 65000 de seturi de uși și tocuri.

Compania a făcut întotdeauna toate demersurile pentru a obţine certificările și atestatele tehnice emise de institute de specialitate, în măsură să confirme proprietăţile produselor utilizate în construcţii. Gama de produse pe care PORTA DOORS o oferă clienţilor cuprinde uși de interior, uși de intrare în apartament, uși de exterior, uși industriale, produse care pot fi utilizate în orice tipuri de clădiri, de la apartamente până la hoteluri, birouri, instituţii publice sau facilităţi industriale.

În magazinul DOR din Suceava găsiţi expuse o diversitate mare de modele de uși PORTA DOORS, ca să aveţi de unde alege. Consultanţii specializaţi din showroom vă vor oferi toate detaliile tehnice pentru ca dumneavoastră să faceţi alegerea potrivită.

magazin showroom DOR usi de interior Porta Doors Suceava

IMPORTANT: Agenţii de teren ai magazinului DOR se pot deplasa pentru măsurători și consultanţă de specialitate la locaţia beneficiarului oriunde în judeţele Suceava, Botoșani și Neamţ.

Pentru mai multe detalii despre ușile de interior sau ușile de intrare în apartament accesează acum website-ul magazinului DOR.

website DOR usi de interior Suceava

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here