Vizitează cel mai nou magazin de mobilă din Suceava

0
842
Vizitează cel mai nou magazin de mobilă din Suceava

MOBILA IPOTESTI SRL,  o companie cu îndelungă experienţă în domeniul producţiei de mobilă la comandă a deschis showroom-ul NOBLEŢEA CASEI, cel mai nou magazin de mobilă din Suceava pe Strada Mitropoliei la numărul 32, vizavi de Hotelul BALADA, deschis de Luni până Vineri în intervalul orar 9-17.

Showroom-ul îşi propune să inspire cumpărătorii aflaţi în căutarea ideilor inovative pentru mobilarea locuinţelor, prezentând diverse produse de mobilier în format fizic pentru ca aceştia să intre în contact cu calitatea materialelor, design-ul deosebit, atenţia la detalii şi preţurile avantajoase. Alegerea pieselor de mobilier din fotografii prezentate pe internet se poate dovedi de multe ori o idee proastă, produsele finale fiind foarte diferite calitativ de imaginea iniţială. De aceea, vă invităm în magazinul de mobilă NOBLEŢEA CASEI pentru a vă convinge de seriozitatea firmei şi de modul de lucru al acesteia.

Mobilarea unei locuinţe noi sau schimbarea mobilei vechi poate fi o provocare atunci când îţi propui să găseşti toate piesele de mobilier într-un singur loc, când trebuie să combini elemente de serie cu altele personalizate pe comandă şi mai ales când nu ai foarte mult timp la dispoziţie pentru toate aceste lucruri.

VINO ÎN CEL MAI NOU MAGAZIN DE MOBILĂ DIN SUCEAVA ŞI ÎNCEARCĂ MOBILA NOBLEŢEA CASEI!

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here