Vila Iulia din Vatra Dornei – oferta de Crăciun 2019

0
1896
Vila Iulia Vatra Dornei

Majoritatea unităților de cazare au început deja să își expună ofertele pentru sărbătorile de iarnă, care se apropie cu pași repezi. Pachetele de vacanță ale pensiunilor și a hotelurilor din Bucovina sunt foarte complexe, incluzând atât cazare cât și masă.

La Vila Iulia din Vatra Dornei se poate sărbători atât Crăciunul cât și Revelionul într-un mediu aparte, prietenos, departe de grijile cotidiene.

Astfel, oferta pentru Crăciun a vilei include 4 sau 5 nopți de cazare în camere matrimoniale sau garsoniere.

O persoană care se cazează într-o cameră matrimonială timp de 5 nopți achită 885 lei, în acest preț având inclusă cazarea, ca și masă 4 pensiuni complete și cina festivă din seara de Crăciun.

Cazare Vatra Dornei Vila Iulia

Cei care doresc să se cazeze într-o garsonieră tot pentru 5 nopți vor scoate din buzunar o sumă mai mare și anume 960 lei/ persoană. Vila dispune și de o cameră mai specială, numită 101, prețul unui pachet de servicii pentru Crăciun de 5 nopți fiind de 1210 lei/ persoană.

De asemenea, persoanele care optează doar pentru 4 nopți de cazare, vor plăti mai puțin. Astfel, pentru o cameră matrimonială o singură persoană plătește suma de 750 lei, pentru o garsonieră va plăti 810 lei iar pentru camera 101 va plăti 910 lei.

Toate pachetele au inclus un program de divertisment bogat cu specificul sărbătorilor de iarnă din Bucovina. Copiii cu vârsta de până la 14 ani plătesc doar jumătate din prețul pachetului.

Cina festivă de Crăciun include preparate cu specific bucovinean, gătite cu mult drag pentru oaspeții care vor călca pragul pensiunii. Toba, leberul, cârnații, slănina, caltaboșul, cașul, jumările, brânza de burduf, piftia de porc cu afumătură, salata beouf, chifteluțele marinate, salata de sfeclă, sosul de hrean, friptura de porc, sărmăluțele cu mămăligă, cozonacul, pâinea de casă sunt doar câteva dintre bucatele care se vor servi în seara sfântă de Crăciun.

Ca și activități rezervate oaspeților, Vila Iulia îi invită pe aceștia să participe la împodobirea pomului de Crăciun, să primească colindătorii, să îl aștepte pe Moș Crăciun cu cadourile sale.

Gazdele organizează o excursie la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului pentru ca oaspeții să participe la slujba de Crăciun. De asemenea, aceștia pot să se plimbe cu săniuța, să facă o plimbare cu telescaunul pe Dealul Negru, să ia parte la focul de tabără, grătarul în aer liber organizat de pensiune și să servească pălincă de prune, vin fiert și plăcinte poale-n brâu cu brânză.

Numerele de telefon 0746 261 972 și 0230 375 551 stau la dispoziția celor interesați pentru rezervări și pentru aflarea mai multor detalii referitoare la aceste oferte de cazare în Vatra Dornei, la Vila Iulia.

Vila Iulia

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here