Uși de interior PREMIUM pentru design interior îmbunătățit de la DNT Doors Vicov

0
700

Uși DNT Doors este un showroom modern situat în localitatea Vicovu de Jos ce pune la dispoziție clienților o gamă variată de uși PREMIUM de calitate superioară: uși de interior, uși glisante și uși de exterior.

DNT Doors vine cu o viziune modernă de afacere, o echipă experimentată, cunoștințe vaste în domeniu și un produs de calitate cu recomandări foarte bune.

Viziunea DNT Doors: „Viziunea noastră este reprezentată de satisfacerea cerin

țelor clienților privind siguranța ușilor de interior și design-ul, ergonomicitatea și fiabilitatea produselor oferite.”

Compania se ghidează după 3 principii:

PRECIZIE – Măsurători PRECISE la ușile de interior.
CALITATE – Consultanță de calitate de la profesioniști din domeniu.
PROFESIONALISM – Servicii de montaj profesional, utilizând scule profesionale.

Având experiență cumulată în domeniu, experiență bazată pe seriozitate, transparență și o etică profesională, DNT Doors are în continuare creșterea permanentă a calității serviciilor, a produselor oferite precum și dezvoltarea lor pentru acoperirea tuturor cerințelor din piață.

Importă și comercializează uși din stoc și la comandă, cu diferite destinații, într-o paletă largă de game și nuanțe. Compania oferă servicii complete de consultanță, măsurători, transport, montaj.

Se află în parteneriat direct cu producători. Utilizarea materiilor prime sunt selectate în detrimentul utilizării și exploatării în așa fel încât să protejeze mediul înconjurător.

Conceptul DNT Doors: „DNT Doors este un concept care a apărut din dorința de a oferi clienților noștri, soluții integrate și corecte, dar în același timp, urmărind tendințele în materie de design interior.”

Ușa de interior este alegerea prin care poţi imprima personalitatea ta.

Usi de interior Suceava

Având posibilitatea de a alege dintr-o sumedenie de modele, culori şi finisaje, este foarte uşor de găsit o variantă care să transforme rapid interiorul ȋntr-un spaţiu surprinzător, frumos şi primitor.

DNT Doors oferă o colecție de uși de interior și exterior unice, bine făcute, proiectate cu elemente care reprezintă cu adevărat stilul casei tale.

Aspectul calității este definit de profesionalism, funcționalitate, durabilitate și design, fapt pentru care imprimă esență acestor calități în ușile pe care le comercializează.

Informații de Contact DNT Doors

Telefon: 0754 577 985
Website: www.usidnt.ro
Localizare: Vicovu de Jos nr. 112

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here