Untold 2021 între 9 și 12 Septembrie la Cluj Napoca

0
239
Untold 2021

A venit timpul să sărbătorim un nou început plin de vise și extaz cu unul dintre cele mai reușite festivaluri de muzică din lume. Untold 2021 se va ține între 9 și 12 Septembrie la Cluj Napoca.

Reprezentanții celor mai importante evenimente din România, reuniți în Asociația Română a Organizatorilor de Concerte (AROC), au avut, în septembrie 2020, o întâlnire de lucru cu reprezentanții Guvernului României pentru a începe pregătirea planului de măsuri ce vor trebui luate în vederea reluării evenimentelor, „în condiții de maximă siguranță”, în anul 2021.

Ulterior, au fost organizate grupuri de lucru între cele două părți menționate mai sus, menite să găsească soluții pentru restartarea industriei de evenimente din țară. Industria de evenimente, nu doar în România dar și în întreaga lume, a fost printre industriile grav afectate, fiind printre puținele stopate în proporție de 100% pentru o perioadă de cel puțin 12 luni.

Cu toții am avut emoții că datorită pandemiei ar putea fi anulate și evenimentele din 2021, cu toate acestea s-a confirmat oficial UNTOLD 2021 SE VA ȚINE. 

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here