Uniți pentru Ucraina – United for Ukraine – Єдині за Україну

0
321

Ucraina are mare nevoie de ajutor, mii de ucraineni trec zilnic granițele României pentru a se adăposti de războiul declanșat de Rusia. Femei fără adăpost, copii fără hrană și familii destrămate, nevoite să fugă din țara în care s-au născut au nevoie de ajutorul nostru.

Persoanele care vin din Ucraina și trec în fiecare minut granița au nevoie de transport, cazare, mâncare, poate chiar și un pahar de un ceai fierbinte. Este de datoria noastră să ne ajutăm frații. Voi încerca să pun la dispoziție cât mai multe informații prin intermediul acestui articol să-i putem ajuta.

CUM PUTEM SĂ AJUTĂM

Deplasare în Vama Siret

Persoanele care sunt în apropierea orașului Siret, se pot duce în apropierea vămii să vadă dacă este nevoie de transport pentru persoanele care vin din Ucraina, hrană sau adăpost. Probabil sunt multe persoane care fac deja asta, dar trebuie să avem răbdare, să ne organizăm și să așteptăm să treacă vama persoane care au nevoie de ajutor.

Implicarea voluntară pe grupurile de Facebook destinate ajutorului

Pentru cine-și dorește să ajute, există câteva grupuri de Facebook pe care se postează nevoi și solicitări pentru ajutor, postați acolo și cu siguranță veți găsi cu ce să ajutați:

Grupul de Facebook – Uniți pt. Ucraina – vama Siret, SV / Об’єднані для України! Митниця Сіретhttps://www.facebook.com/groups/535863247701642

Grupul de Facebook – Uniți pentru Ucraina – https://www.facebook.com/groups/unitipentruucraina

Grupul de Facebook – Help for refugees from Ukraine – Help for refugees from Ukrainehttps://www.facebook.com/groups/485314373128655/

 

 

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here