Transport persoane Anglia direct la adresa indicată

0
970
Transport persoane

O firmă de transport persoane care îți poate asigura transportul în Anglia dinspre România și retur este compania Best Ellit Tour, cu sediul în Suceava.

Compania înțelege importanța transportului ca fiind singura modalitate de învingere a distanțelor și asigură calitate și siguranță în timpul operațiunilor de transport.

Societatea desfășoară săptămânal transport de persoane direct la adresa indicată, ridicarea de colete, livrarea lor în sistem door-to-door și transportul mașinilor pe platformă tot pe ruta România – Anglia.

Pasagerii pot călători peste tot în Anglia, în orașe cum ar fi: Londra, Dover, Colchester, Ipswich, Cambridge, Norwich, Peterborough, Lincoln, Boston, Grimsby, Hull, York, Leeds, Manchester, Warrington, Liverpool, Sheffield, Doncaster, Nottingham, Derby, Leicester, Rugby, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Stoke-on Trent, Shrewsbury, Reading, Oxford, Swindon, Bristol, Newport, Cardiff.

Plecările din România se fac în ziua de joi iar plecările din Anglia se fac în fiecare duminică. Coletele se ridică din România în zilele de marți și miercuri iar în zilele de sâmbătă și duminică, coletele se ridică din Anglia.

Transportul pasagerilor se realizează cu autocare cu dotări de top, încadrate în categoria de 4 stele, autocare moderne, confortabile, rapide care își transportă pasagerii în condiții de maximă siguranță. Autocarele sunt conduse de șoferi profesioniști, cu o bogată experiență în domeniul transportului de persoane la nivel internațional.

Personalul companiei este orientat spre profesionalism și amabilitate în activitatea desfășurată. Nu acceptă compromisuri în activitatea de transport persoane și colete. Amabilitatea și profesionalismul sunt doar câteva puncte forte ale echipei Best Ellit Tour.

Pentru reprezentanții firmei, satisfacția clienților este un principiu important iar astfel, compania încearcă continuu să-și dezvolte serviciile de transport, să le îmbunătățească pentru ca Best Ellit Tour să fie principala opțiune a pasagerilor pentru a se deplasa în Anglia și înapoi sau să-și transporte coletele în sistem door-to-door.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0748 243 994, oricând. Mai multe detalii despre compania de transport persoane Anglia, Best Ellit Tour se găsesc pe site-ul web www.best-ellit-tour.ro

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here