Transport agabaritic intern și internațional cu Heavy Transports

0
1997
Transport agabaritic Germania - Romania

Ori de câte ori trebuie să fie transportate încărcături agabaritice pe șosea la o anumită destinație, acest lucru se efectuează în mod normal folosindu-se vehicule de mare calibru și șoferi cu experiență care să ajungă cu marfa în condiții de maximă siguranță. Câțiva factori care trebuie luați în considerare în cazul unui transport agabaritic sunt reprezentați de obținerea autorizațiilor speciale, selectarea celei mai potrivite rute și selectarea celei mai potrivite tehnologii.

Piața transportului agabaritic din Europa este poate una dintre cele mai aglomerate și competitive piețe de transport din lume. Un număr mare de companii mari și mici care efectuează transporturi speciale concurează pentru transportarea diverselor sarcini cu dimensiuni de gabarit depășite.

O companie de top care se ocupă de transport agabaritic pe teritoriul României dar și internațional în Europa este Heavy Transports, cu sediul în Suceava.

Compania nu se ocupă doar de serviciul de transport, ci, dacă este necesar, se ocupă de coordonarea centrală a tuturor furnizorilor de servicii implicați în operațiune. În acest scop, cooperează cu firme partenere de încredere, cu care lucrează de peste 20 de ani, încă de la înființare.

Heavy Transports este un partener eficient și competent, care se ocupă chiar și de cele mai complicate transporturi iar transportul agabaritic la nivel european este specialitatea sa.

Efectul final al serviciilor desfășurate de societate pentru clienții săi este reprezentat de perioade de oprire minime, livrare punctuală, implementare rapidă a proiectului și costuri reduse.

Scopul celor de la Heavy Transports este de a găsi cea mai rapidă și economică soluție pentru clienți, atunci când vine vorba de rezolvarea unor probleme de transport excepționale.

Fiecare transport realizat de companie este asigurat pe plan internațional printr-o poliță de asigurare CMR, iar asigurarea poate fi crescută până la valoarea dorită.

De ce să alegi Heavy Transports?

  • Peste 20 de ani de experiență în domeniu.
  • Transporturile sunt efectuate de un personal calificat și specializat în transporturi agabaritice.
  • Reprezentanții companiei au grijă de toate documentele și permisele necesare pentru realizarea transportului în condiții de maximă siguranță.
  • Compania asigură escorte omologate pentru transporturi speciale.
  • Toate transporturile sunt asigurate la nivel internațional.
  • Toate transporturile sunt transportate cu propria flotă de vehicule (30 de autocamioane și remorci telescopice de tip megatrailer) ceea ce înseamnă că nu se plătesc comisioane percepute de companii intermediare.
  • Portofoliul companiei este unul impresionant, având până în prezent un număr extrem de mare de clienți mulțumiți.
Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here