Topwater.ro – sisteme de dedurizare a apei online

0
1024
Apa curata

Cu siguranță apa dură din conductele tale va crea probleme la un moment dat. Prezența calciului, a magneziului, a fierului și a altor minerale dizolvate se vor depune pe țevi și pot provoca o scalare care diminuează debitul de apă și în cele din urmă le înfundă complet dacă sunt lăsate necontrolate. Mai mult decât atât, utilizarea apei dure la spălare înseamnă haine mai puțin strălucitoare, utilizarea în doze mai mari a detergentului și creșterea timpului de spălare.

Prin urmare, este normal să cauți instalații de dedurizare a apei. Atunci când vine vorba de apă dură, atunci dedurizatorul de apă este un instrument pe care trebuie să îl iei în considerare, deoarece este conceput special pentru a rezolva toate problemele schimbând compoziția chimică.

Dacă utilizezi apă dură pentru lucrările gospodărești, atunci permiți mineralelor să blocheze fluxul de apă în conducte, să îți deterioreze mașina de spălat, centrala și alte aparate folosite în bucătărie.

Există multe companii care comercializează aceste aparate pe piață. Una dintre ele este TOPWATER ROMANIA, un furnizor de încredere de produse profesionale pentru filtrarea apei potabile.

Prin intermediul magazinului online Topwater.ro, compania pune la îndemâna clienților o gamă variată de dedurizatoare apă dar și de filtre de apă, cartușe impurități, cartușe cărbune activ, cartușe dedurizare, cartușe deferizare, cartușe antiscalant, cartușe antibacteriale, cartușe apă caldă, manșoane pentru filtre centrifugale, cartușe inline, carcase filtre impurități, sisteme de osmoză inversă și ultrafiltrare, sisteme Ecomix, teste pentru apă, filtre autocurățare, pompe dozare și lămpi UV.

Dedurizatoarele disponibile în magazinul online Topwater.ro sunt următoarele:

  • Dedurizator apă cu 12.5 litri de rășină care se poate cumpăra la prețul de 1550 lei
  • Dedurizator apă cu 25 litri de rășină care se poate cumpăra la prețul de 1900 lei
  • Dedurizator apă cu 50 litri de rășină care se poate achiziționa la prețul de 2450 lei
  • Dedurizator apă cu 70 litri de rășină care se poate obține la prețul de 2950 lei
  • Dedurizator apă cu 100 litri de rășină care se poate cumpăra la prețul de 3300 lei

Cu ajutorul unui asemenea dedurizator, se înlocuiește conținutul de calciu și magneziu din apa dură cu ioni de sodiu iar efectele negative sunt eliminate. În plus, apa este mult mai bună de băut, mult mai sănătoasă și mult mai gustoasă.

Consultă oferta de dedurizatoare și de sisteme de filtrare a apei din magazinul online Topwater.ro și achiziționează un asemenea dispozitiv pentru gospodăria ta.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here