TOP 3 lucruri fundamentale pentru amenajarea corectă a dormitorului de care rădăuțenii ar trebui să țină cont

0
862
mobilier

Atunci când te întorci acasă după o zi care ai crezut că nu se mai termină, singurul lucru pe care îți dorești să îl faci este să te odihnești. Dormitorul este locul perfect unde poți să-ți pui ordine în gânduri și să-ți încarci bateriile.

Te gândești să-ți renovezi dormitorul, deoarece vrei ca acesta să-ți contureze și mai bine personalitatea? Dacă încă ești în faza de stabilire a fiecărei etape pe hârtie, atunci ar trebui să acorzi o importanță mai mare pieselor de mobilier. De asemenea, trebuie să faci fiecare alegere, în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Ce te poate influența atunci când alegi mobila pentru dormitor?

Există numeroase variabile care îți pot influența decizia de cumpărare. Înainte de a trece la această etapă, trebuie să stabilești noul design al dormitorului. Dacă, momentan, nu ai nimic creionat și nu ai nici cea mai vagă idee cum va arăta camera după renovare, descoperă aici câteva idei care să te inspire.

După ce noul concept al spațiului a fost ales trebuie să începi, ușor, ușor, să te hotărăști asupra pieselor de mobilier. Nu  uita, însă, că pot interveni o serie de factori care să-ți dea peste cap totul.

  • Confortul

Dormitorul este locul în care stai o bună bucată din timp. Studiile arată că oamenii petrec 30% din timp în pat, pentru a se odihni. Mai mult, trebuie luate în calcul și momentele petrecute în dormitor pentru a te pregăti pentru o nouă zi de muncă, dar și alte acțiuni care fac parte din propriul ritual. 

Aceasta încăpere este cea care îți asigură intimitatea de care ai nevoie și trebuie să fie mobilat, dar și decorat după bunul plac, astfel încât să te relaxezi, să-ți poți găsi liniștea și să te simți confortabil.

  • Siguranță

Mobilierul pentru dormitor trebuie sa fie rezistent, să treacă proba timpului și, de aceea, trebuie să optezi pentru unul de calitate. Amenajarea  dormitorului trebuie sa fie o investiție durabilă. Cum este și firesc, nimeni nu vrea să fie nevoit sa repare sau să substituie anumite piese pentru că s-au deteriorat.

Dacă ești în faza de research și nu te-ai hotărât asupra unui model, ia în calcul varianta de mobilă pentru dormitor de la Modela, deoarece au o gamă largă la prețuri accesibile.

  • Disciplină

Dormitorul este locul în care ai cele mai multe lucruri intime, care îți definesc, oarecum, personalitatea: haine, produse de îngrijire personală și multe altele. Prin urmare, obiectele  de mobilier trebuie să fie gândite și confecționate, astfel încât să le poți aranja toate disciplinat, după anumite criterii, de ce nu, pentru a le găsi rapid atunci când ai nevoie de ele.

Așadar, dormitorul este una dintre cele mai importante camere ale căminului tău, deoarece, fiind un spațiu intim, aici petreci o mare parte din timp.  Este locul care, de exemplu, îți poate stimula creativitatea, pentru că ești relaxat sau poate să te ajute să-ți recapeți puterile după o zi plină.

Mai mult, e foarte important să optezi cu mare atenție pentru piesele de mobilier, deoarece ele influențează considerabil organizarea spațiului. Astfel, dacă nu vei avea parte de o încăpere spațioasă, care să-ți ofere senzația de libertate, bunăstarea ta va fi afectată considerabil.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here