TNL Rădăuți: o altfel de campanie electorală

0
1330
TNL Radauti in campanie Klaus Iohannis

Unul dintre aspectele semnificative ale actualei campanii electorale este fără îndoială, implicarea  tineretului liberal rădăuțean în dezbaterile electorale.

Miza acestor întâlniri, o reprezintă, susțin tinerii liberali rădăuțeni, conștientizarea de către alegători, a importanței prezenței la vot pe data de 10 noiembrie. Toți tinerii care au împlinit deja vârsta de 18 ani, ar trebui să se prezinte la vot, pentru contribui astfel, la schimbarea în bine a României. Îți pasă de viitorul României pentru următorii cinci ani, vino atunci, pe 10 noiembrie, la vot! Acesta este mesajul TNL Rădăuți, transmis în mod direct și extrem de simplu, cetățenilor prezenți la întâlnirile electorale. România se află într-un moment de răscruce: a pierdut foarte mult datorită politicii PSD-ului foarte mult la capitolul Justiție și încrederea Uniunii Europene.

Recentul Raport pe Justiție este deosebit de grăitor la acest capitol. Un singur om a avut curajul de a se lupta cu PSD-ul și acela a fost Iohannis, actual președinte al României. El a salvat Țara, asumându-și statutul de garant al valorilor democratice, însă acum are nevoie de întreaga noastră susținere cu prilejul  votului din 10 noiembrie. TNL Rădăuți prețuiește decența dialogului onest cu cetățenii și evită jignirile și  aprecierile emoționale, în cadrul dezbaterilor electorale. Liberalii rădăuțeni folosesc un limbaj civilizat și preferă argumentele raționale în locul unor clișee desprinse din propaganda comunistă a anilor 50.

Rădăuțenii a demonstrat până acum că agreează campania electorală a  tinerilor liberali, o campanie decentă și onestă. În fond, exercițiul democratic ne poate fi tuturor la îndemână, susțin liberalii rădăuțeni. Din păcate, PSD-ul s-a dovedit a fi îngrijorător de deficitar la acest capitol, așa cum ne demonstrează guvernărilor lor de până acum.

Prof. Dr. Daniel Hrenciuc
Purtător de cuvânt,
PNL Rădăuți

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here