TNL Rădăuți finalizează acțiunea în scop caritabil „Donathlon – Ediția a II-a”

0
2479
TNL Rădăuți finalizează acțiunea în scop caritabil Donathlon - Ediția a II-a

TNL Rădăuți împreună cu Deputatul Dumitru Mihalescul și PNL Rădăuți a organizat acțiunea în scop caritabil „Donathlon – Ediția a II-a„.

În cadrul acestei acțiuni, cetățenii rădăuțiului au fost invitați miercuri, pe 24 Aprilie, la doar 4 zile după CUPA TNL Fitness organizată de TNL Rădăuți, să doneze sânge la Spitalul Municipal Rădăuți. Peste 50 de oameni au fost prezenți la donat și cea mai mare parte dintre ei au reușit să doneze sânge cu succes.

În urma acțiunii în scop caritabil „Donathlon – Ediția a II-a” organizată de Deputatul Dumitru Mihalescul împreună cu președintele TNL Rădăuți, domnul Tibeică Silviu Cătălin, cu sprijinul TNL Rădăuți și Organizația PNL Radauti, în Vinerea Mare au fost înmânate bonurile valorice și banii strânși în cadrul campaniei domnului Jian Constantin Cazac.

Domnul Jian Constantin Cazac este un bărbat în vârstă de 40 de ani, fost instructor auto în Rădăuți, ce a rămas fără mâini în urma unui accident de muncă în agricultură. Mai multe detalii despre cazul lui poți vedea aici.

Tinerii liberali rădăuțeni îndeamnă toți cetățenii rădăuțiului să fie mai buni, să își ajute aproapele și să fie alături de oamenii care se află la nevoie. Pe această cale urează rădăuțenilor un Paște fericit, sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here