TNL Rădăuți a încheiat cu succes workshop-ul “Introducere în Codul Bunelor Maniere”

0
1607
Introducere in codul bunelor maniere TNL Radauti

Tineretul Național Liberal filiala Rădăuți vine în sprijinul cetățenilor cu un nou proiect de interes. În acest weekend a avut loc workshop-ul “Introducere în Codul Bunelor Maniere”.

În cadrul acestui Workshop participanții au avut ocazia să își reîmprospăteze memoria și să învețe lucruri noi despre codul bunelor maniere participând activ prin intermediul unor jocuri de roluri. Fiecare participant a jucat câte un rol în vederea expunerii obiceiurilor și bunelor practici cuprinse în codul bunelor maniere.

Workshop-ul s-a finalizat printr-o sesiune de întrebări și răspunsuri urmată de o sesiune de feedback prin intermediul căruia fiecare participant a expus un nou obicei învățat în cadrul întâlnirii.

Prin intermediul acestui workshop sperăm că vom învăța să folosim codul bunelor maniere și mai frecvent în viața de zi cu zi. Acesta a fost doar un workshop introductiv în codul bunelor maniere, însă urmăriți-ne pentru că vor mai urma.

Workshop-ul a fost susținut cu brio de membrul TNL RădăuțiHorodincă Matei, care s-a angajat să organizeze cât mai multe astfel de workshop-uri fiindcă ne oferă un set de abilități extrem de utile în viața de zi cu zi.

Horodincă Matei, membru TNL Rădăuți:

„Trăim vremuri în care libertatea este confundată tot mai des cu libertinajul, iar tinerii au nevoie acută de adoptarea unor principii de viață sănătoase, principii ce le pot oferi o libertate mai mare deși la prima vedere pare că ar ingrădi-o.

Din dorința de a răspunde la aceste nevoi am organizat primul workshop din seria celor ce au la baza Codul Bunelor Maniere.

Acest eveniment a fost gratuit, public și cu ușile deschise, astfel încât să poată participa la el orice persoana pasionată de dezvoltare personală.

Structura prezentării a fost una interactivă prin care toți participanții au avut posibilitatea de a pune în scenă bune practici din Codul Bunelor Maniere.

În urma feedback-ului primit de la participanți, s-a hotărât structura urmatoarelor workshopuri. Vom veni cu Workshop-uri din ce în ce mai interesante, așa că așteptăm cât mai mulți pasionați de dezvoltare personală să ni se alăture. Urmăriți-ne în continuare pentru a fi la curent cu proiectele în derulare.”

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here