Tibeică Silviu-Cătălin, președintele TNL Rădăuți vine cu un mesaj pentru rădăuțeni în apropierea alegerilor europarlamentare

0
1800
Tibeica Silviu Catalin - presedinte TNL Radauti

Tibeică Silviu-Cătălin, președintele organizației TNL Rădăuți, are un mesaj pentru rădăuțeni în apropierea alegerilor europarlamentare și a referendumului de duminică pe 26 MAI 2019.

„Dragi bucovineni, de dragul vostru, al nostru și al celor care cresc acum în #România, vă rog să ieșiți duminică la referendum și la vot !

Ziua de 26 mai 2019 este despre soarta țării în care vrem să trăim sau din care vrem să plecăm. Duminică se va scrie o pagină din istoria României.  Vă îndemn pe toți să contribuim împreună la construcția ei. Fiecare vot contează și fiecare vot este important. Eu voi merge la vot deoarece știu că este un privilegiu că m-am născut într-o democrație și că încă trăiesc într-o democrație, chiar dacă nu este consolidată.

Eu voi vota pentru ca PNL să aibă șanse în #România și în Europa în prezent și în viitor. Personal cred că viitorul PNL și viitorul României este incomparabil mai lung decât trecutul.
Pe 26 mai #ETimpulRomâniei să fie în #PrimulRând pentru că tinerii de azi sunt viitorul de mâine.

#TineriiDeAziSuntViitorulDeMâine
#PrinNoiÎnșine
#TNL”

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here