Tibeică Silviu Cătălin – Președinte TNL : RĂDĂUȚENII TREBUIE SĂ ȘTIE ! Autoritățile locale îi împiedică pe cetățeni să susțină candidații PNL pentru alegerile europarlamentare .

0
2113
Ridicare cort PNL Radautii

Tibeică Silviu Cătălin, președinte TNL Rădăuți, informează cetățenii Rădăuțiului despre faptul că autoritățile locale îi împiedică pe căteățeni să susțină candidații PNL pentru alegerile europarlamentare, ridicându-le cortul destinat pentru acest lucru.

„Ne pare rău să vedem că domnul primar ia astfel de decizii având în vedere că cetățenii municipiului Rădăuți sunt din ce în ce mai dornici de a semna lista de susținere a candidaților PNL pentru europarlamentare. Această acțiune este un semn de disperare a membrilor PSD cărora le este teamă că cetățenii îi vor sancționa la următoarele alegeri pentru incapabilitatea de a guverna corespunzător . Știm că domnia sa este obișnuit cu vechile metehne PSD-iste, dar credeam că acestea au încetat din momentul în care a ajuns primar și a făcut un jurământ cetațenilor cu mâna pe Biblie . Iată că ne-am înșelat ! Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba ! Noi, TNL Rădăuți, am fost învățați că nu așa se face politică și nu suntem de acord cu acest tip de acțiuni abuzive !”

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here