TAVIDOR asigură pentru rădăuțeni, tâmplărie PVC de calitate

0
3036
Tamplarie PVC Suceava

Unul dintre cele mai importante aspecte în construcția unei case este asigurarea unei tâmplării PVC de calitate superioară, întrucât acest aspect poate influența o mai bună izolare pentru casă, un aspect deosebit, dar și confort sporit. Pentru a te asigura că ai parte de cea mai bună tâmplărie PVC în Rădăuți va trebui să alegi să lucrezi cu o companie profesionistă și cu experiență în domeniu.

TAVIDOR este o firmă din Rădăuți, ce are peste 18 ani de activitate în domeniul tâmplăriei PVC. Aceștia montează tâmplărie din PVC pe sistemele SALAMANDER și ALUPLAST, echipate cu feronerie MACO. Utilajele folosite la prelucrarea tâmplăriei sunt furnizate de către producătorul german ROTOX și sunt de ultimă generație. Rețeta folosită la prelucrarea și accesorizarea tâmplăriei este conformă cu cerințele producătorului german de profile SALAMANDER. TAVIDOR este răspunsul nevoilor tale de a-ți dota locuința cu tâmplărie PVC de calitate.

Compania este în topul firmelor de tâmplărie PVC din Rădăuți și deține un portofoliu complex de uși, ferestre și accesorii. Indiferent că ai nevoie de tâmplărie PVC pentru locuința ta rezidențială sau afacerea ta, toate lucrările se execută conform cerințelor într-un timp scurt și cu o atenție la detalii sporită. Produsele oferite de către TAVIDOR necesită minimă mentenanță, astfel că garanția pe termen lung al acestora este garantată, iar costurile ulterioare fiind și ele minime.

TAVIDOR are nenumărate proiecte de tâmplărie PVC în Rădăuți, Suceava și împrejurimi. Mai mult decât atât pe lângă proiectele de tâmplărie PVC standard, mulți clienți au beneficiat și de serviciul de montaj de uși antiefracție.

Tâmplăria PVC de calitate din gama TAVIDOR acoperă toate nevoile din punct de vedere funcțional, tehnic și estetic, devenind prietenul casei tale și totodată un aliat al investiției care merită!

TAVIDOR luptă pentru calitate și se devoltă pe credibilitate oferind SERIOZITATE, PROFESIONALISM și PROMPTITUDINE.

Adresă: Str. Vânătorilor nr. 27, RĂDĂUȚI
Număr de telefon: 0745 325 629
WEB: www.tavidor.ro
Facebook: www.facebook.com/tavidor/

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here