Susținere totală pentru președintele Iohannis din partea locuitorilor orașului Vicovu de Sus

0
771

Echipa de campanie a PNL Rădăuți și cea a tinerilor liberali de la TNL Rădăuți, coordonate de către deputatul Dumitru Mihalescul, s-au aflat sâmbătă, 19 octombrie, în orașul Vicovu de Sus.

Cu această ocazie, locuitorii orașului au dorit să afle de la liberalii rădăuțeni și membrii organizației locale Vicovu de Sus, cât mai multe detalii legate de situația actuală a României, cauzată de guvernarea -de tristă amintire-  Dăncilă:  PSD-ul a creat o imagine negativă țării noastre în Europa prin atacurile repetate la adresa Justiției, insistența nelegitimă a Vioricăi Dăncilă, de a propune un candidat pentru fotoliul de comisar european, în pofida faptului că guvernul său tocmai a fost demis prin moțiune de cenzură, blocajul pe care pesediștii doresc să-l creeze Executivului prin  neprezentarea la investitura în Parlament a guvernului Orban ș.a.

Din discuțiile cu locuitorii orașului Vicovu de Sus, a reieșit o susținere masivă  pentru d-nul Iohannis la la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie,  aceasta ca o recunoaștere implicită a eforturilor actualului președinte al României pentru apărarea valorilor democratice, în contextul atacurilor fără precedent dezlănțuite de către guvernările PSD-ului la adresa statului de drept.

Klaus Iohannis a luptat de unul singur pentru apărarea democrației în ultimii ani, ne-au declarat vicovenii, iar noi știm acest lucru și îl susținem pentru un nou mandat de președinte. Este singurul candidat la alegerile prezidențiale care merită încrederea românilor, iar acest lucru va fi confirmat pe data de 10 noiembrie.

Se anunță un interes foarte mare pentru alegerile prezidențiale, iar vicovenii ne-au asigurat – cei din echipa PNL Rădăuți- de tot sprijinul lor. Interesant pentru noi, echipa liberalilor rădăuțeni, este tocmai susținerea manifestată de către vârstnici, drept dovadă fiind informarea corectă a situației politice prin intermediul diverselor canale de comunicare. Am constatat că președintele Iohannis se bucură de o foarte bună încredere din partea tuturor segmentelor de vârstă ale populație, ceea ce spune multe despre prestația sa în actualul său mandat.

Agenda electorală a PNL Rădăuți este una foarte bine întocmită, întâlnirile și dezbaterile directe cu cetățenii fiind deosebit de productive. Urmează o nouă săptămână în același ritm electoral, echipa PNL Rădăuți fiind decisă în continuare, să stimuleze  dezbaterile și întâlnirile cu electoratul din localitățile arondate. Până acum feedback-ul cetățenilor este foarte bun, drept dovadă fiind modul entuziast în care echipa liberalilor rădăuțeni este  întâmpinată de către electorat.

Prof. Dr. Daniel Hrenciuc,
Purtător de cuvânt,
Organizația PNL Rădăuți

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here