Ștefan Mandachi a reușit să mobilizeze SUCEAVA și ROMÂNIA pentru AUTOSTRĂZI

0
1503
Eveniment Romania vrea autostrazi

Vineri, pe 15 Martie, la ora 15:00, timp de 15 minute zeci de mii de oameni s-au oprit din activitatea lor pentru campania inițiată de Ștefan Mandachi. Între timp a fost lansat și imnul oficial România vrea autostrăzi.

Foarte multe companii mari, medii și mici s-au alăturat protestului, dar și oameni din toate domeniile de activitate. Peste 1000 de oameni au fost prezenți la metrul de autostradă construit de Ștefan Mandachi la Suceava și la manifestul acestuia.

Ștefan Mandachi a depus eforturi supraomenești și s-a pus într-un pericol extraordinar pentru a duce la bun sfârșit acest protest și este de admirat. Din fonduri proprii a realizat:

  • sute de mii de materiale publicitare pentru susținerea campaniei, de la flyere până la pancarde uriașe amplasate prin zonă;
  • a construit primul metru de autostradă;
  • a amplasat o scenă și a adus foarte mulți oameni la Suceava;
  • a amenajat lângă scenă un spațiu cu mașini distruse pentru conștientizarea importanței autostrăzilor;
  • mai mult decât atât a reușit să fie publicat și în presa internațională de trusturi de presă cu o notorietate foarte mare, cum sunt cei de la BBC.

Fotografii de la eveniment surprinse de Cătălin Urdoi:

Campania a luat o amploare foarte mare la nivel național și am văzut cum foarte mulți oameni își doresc autostrăzi și că deși suntem un popor dezbinat, un țel comun ne poate uni!

Sperăm ca eforturile acestui antreprenor să nu fi fost în zadar și că în viitorul apropiat ne vom bucura de autostrăzile promise.

#șîeu am fost prezent la eveniment pentru susținerea campaniei #romaniavreaautostrazi.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here