Spectacol de Bine organizat la Suceava de Asociația „Help and Advice”

0
1050

Asociația „Help and Advice” la inițiativa lui Vasile Bolohan și Andrei Bacoș în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava organizează un Spectacol de Bine.

Spectacolul va avea loc vineri, 10 Septembrie 2021, începând cu ora 18:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava de pe str. Nicolae Bălcescu nr. 4.

Invitați: Ansamblul Ciprian Porumbescu, Angelica Flutur, Alexandru Brădățan, Laura Olteanu, Constantin Bahrin, Ansamblul „Bucovina”, Alessia Pop, Zamoșteanu Ștefania, Maria Tișenco, Adina & Mido, Valentina Cernovschi

Intrarea este GRATUITĂ!

Sucevenii pot trimite copii din centrele de clasament într-o excursie la munte.

Prin prezență puteți să susțineți ideea celor de la Help and Advice de a trimite o parte din copiii aflați în centre de plasament în prima lor excursie! Prin gestul nostru avem puterea de a aduce câteva clipe de fericire!

Având în vedere restricțiile impuse, cu referire la Covid 19, accesul va fi permis prin prezentarea unui certificat de vaccinare, test negativ valabil sau adeverință care atestă trecerea prin boală. De asemenea, se vor putea face teste rapide și înaintea spectacolului prin intermediul unei echipe specializate ce va fi prezentă la fața loculu

Cine nu poate fi prezent ne poate susține prin donații în contul RO82 UGBI 0000 3320 2635 8RON !

 

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here