Soluții integrate de telecomunicații și securitate în Suceava cu Netcom Activ

0
727
Netcom Activ Securitate Suceava

Compania Netcom Activ deține o experiență de peste 18 ani în domeniul soluțiilor integrate de telecomunicații și securitate în Suceava. În acest interval de timp compania a reușit să adune un portofoliu impresionant de clienți, printre care putem aminti Praktiker, Raiffeisen Bank, Holzindustrie Schweighofer, Carrefour sau Serviciul Român de Informaţii. Pentru toate aceste firme și multe altele compania Netcom Activ este partener în domeniul serviciilor de telecomunicații și securitate.

Obiectul de activitate al celor de la Netcom Activ este acela de a furniza clienților care aleg să apeleze la serviciile acestei companii soluții eficiente și profesionale în domeniul sistemelor de securitate și al sistemelor de telecomunicații. În vederea atingerii acestui obiectiv echipa de la Netcom Activ s-a specializat temeinic astfel încât să răspundă cu cele mai eficiente soluții oricărei solicitări venite din partea clienților. Chiar dacă produsele folosite în cadrul proiectelor provin de la furnizori diferiți, echipa noastră de specialiști deține experiența și expertiza necesare pentru a ansambla toate acestea și de a le îngloba eficient în fiecare proiect în parte.

Abordarea celor de la Netcom Activ este una integrată, care oferă soluții unificate pentru fiecare proiect în parte. Pentru că fiecare client și fiecare proiect vine cu obiective diferite, nevoi diferite, dar și un anumit buget alocat, oferim soluții individualizate astfel încât să oferim cel mai bun raport calitate-preț în domeniul sistemelor de telecomunicații și al securității. Orice client poate apela la firma noastră pentru servicii de consultanță, pentru elaborarea conceptului, pentru dezvoltare, dar și pentru implementare în domeniul sistemelor integrate de telecomunicații și securitate.

Domeniile unde pot fi implementate soluțiile de înaltă tehnologie propuse de firma Netcom Activ din Suceava sunt foarte variate și extrem de numeroase. Astfel, dacă ai nevoie de sisteme de supraveghere video, sisteme de detectare a incendiilor, sisteme antiefracției, sisteme de control de acces și pontaj, sisteme de sonorizare și adresare publică, sisteme de climatizare și aer condiționat sau sisteme de rețele de voce și date, toate acestea îți sunt puse la dispoziție de echipa noastră de profesioniști. Mai mult, dacă ai nevoie de lucrări ce implică fibra optică, firma noastră îți stă la dispoziție cu cele mai eficiente soluții.

Toate sistemele pe care le oferă Netcom Activ sunt complete și sunt livrate la cheie, gata pentru a fi folosite. Garanția pentru aceste sisteme integrate de telecomunicații și securitate este de până la 25 de ani, iar pe durata perioadei de garanție orice client beneficiază de service și mentenanță. În cazul în care dorești să beneficiezi de service și după perioada de garanție, acest lucru se poate face pe baza unui contract. Atunci când alegi Netcom Activ pentru sisteme de înaltă tehnologie ai certitudinea că vei beneficia de profesionalism, experiență și siguranța sistemelor implementate.

De asemenea, promptitudinea și disponibilitatea sunt alte aspecte ce caracterizează această companie din Suceava atunci când vine vorba despre sisteme integrate de telecomunicații și securitate. Pentru mai multe informații referitoare la serviciile oferite de Netcom Activ te invităm să accesezi website-ul www.netcom-activ.ro.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here