Servicii Comunale S.A. asigură cetățenii de remedierea problemelor cu apa caldă și căldura

0
621

În cadrul unei postări de pe Facebook, S.C. Servicii Comunale S.A., își cere scuze față de disconfortul suferit și asigură cetățenii că lucrează la remedierea problemelor centralei termice.

„Stimați rădăuțeni, din nefericire am avut parte de un sfârșit de săptămână cu trei avarii pe rețeaua de termoficare, avarii care au condus la întreruperea agentului termic și apei calde în căminele dumneavoastră.

Vineri a avut loc prima avarie, pe strada Tudor Vladimirescu, avarie remediată de urgență și doar la câteva ore distanță, agentul termic și apa caldă au revenit la parametrii normali.

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 05:00, a avut loc a doua avarie, de data aceasta la unul din cele două cazane ale centralei termice a Municipiului Rădăuți, situație remediată în regim de urgență la ora 14:00, astfel agentul termic a revenit în calorifere în jurul orei 20:00.

Duminică dimineață, ora 02:00, același cazan a provocat o nouă avarie, care a fost remediată în jurul orelor 09:00.

În momentul de față centrala termică operează la parametrii normali și așteptăm livrarea agentului termic în calorifere în jurul orei 13:00.

Ne cerem scuze față de disconfortul suferit, dar vă asigurăm că am depus toate eforturile pentru remedierea acestor disfuncționalități în cel mai scurt timp posibil!

Echipele nostre tehnice supraveghează funcționalitatea centralei cu maximă responsabilitate și timpi de reacție imediați!

Deși problemele acestor instalații vechi datează din perioada 2009-2010, actuala administrație municipală a luat act de soluționarea problemei prin accesarea de fonduri europene pentru înlocuirea cazanelor și optimizarea centralei termice.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă promitem că veți avea informații în timp real, aici pe profilul de facebook al S.C Servicii Comunale S.A!”

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here