Sejur de cinci stele la Villa Alice din Suceava

0
1456
Vila Allice - Cazare Suceava

Hotelurile și pensiunile din zona Bucovinei sunt renumite peste tot pentru ospitalitatea și serviciile lor ireproșabile. Dacă intenționezi să vizitezi județul Suceava, nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la găsirea unui spațiu de cazare excelent, deoarece numărul de unități disponibile este mare, de la pensiuni și hoteluri ieftine până la cazări de lux cu dotări de 5 stele.

O asemenea locație care deține camere cu dotări de 5 stele, excepționale, elegante și moderne este Pensiunea Villa Alice **** din centrul orașului Suceava. Chiar dacă vila este amplasată în centru, zona este foarte liniștită, fără trafic și are o frumoasa vedere asupra micului parc Simion Florea Marian.

Camera Villa Alice

Pensiunea Villa Alice reușește să impresioneze pe oricine prin interiorul și prin exteriorul său. Locația este potrivită atât pentru cei care sunt în zonă în interes de afaceri, turistic și cultural cât și pentru cei care doresc câteva clipe de relaxare.

Camerele pensiunii sunt frumos mobilate, folosindu-se mobilier din lemn masiv de culoare albă, în stil francez. Prețurile aferente unei nopți de cazare pornesc de la 129 lei pentru o cameră de 3 stele ocupată în regim single până la 299 lei pentru o cameră cu dotări de 5 stele. Un pont strălucit este că dacă faci rezervarea direct pe site-ul pensiunii www.villaalice.ro beneficiezi de 5% reducere la orice tip de cameră dorită.

Cele mai râvnite camere, cele de 5 stele, au următoarele dotări principale: TV Full HD cu diagonala de 152 cm cu posturi digitale și HD, seif electronic încăpător, Blu-ray player, baie spațioasă de 4×3.3 metri, cadă dublă cu hidromasaj și jacuzzi, cabină de duș cu hidromasaj și saună cu aburi cu panouri touch screen, control detaliat al luminii prin intermediul telecomenzii.

În incinta pensiunii se poate servi micul dejun care este opțional, prețul acestuia pentru o persoană este de 25 lei, fiind reprezentat de un bogat bufet suedez.

Terasa Villa Alice

Villa Alice pune la dispoziția oaspeților săi o sală de conferințe, acces la fitness, la saună și la cabinetul medical care are un medic primar la orice oră. De asemenea, clienții pot să își parcheze gratuit și în siguranță mașinile în parcarea pensiunii care este supravegheată video și inchisă și pot accesa în mod gratuit internetul prin cablu sau prin wireless.

De altfel, vila pune la dispoziția oaspeților recepţie cu program non-stop şi transfer de la/la aeroport.

Rezervă și tu o cameră la Villa Alice din Suceava pentru a te bucura de confortul pensiunii și de bogățiile Sucevei și ale Bucovinei, prin intermediul site-ului web www.villaalice.ro.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here