Secretarul de stat în ministerul Sănătății, Andrei Baciu și președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur în vizită de lucru la Rădăuți

0
941

Vineri, pe 11 Iunie 2021, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur au fost în vizită de lucru la municipiul Rădăuți.

Pe lângă cele două oficialități au fost prezenți vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Neculai Barbă, subprefectul Salup Alexandru.

Aceștia au fost primiți la Primăria Municipiului Rădăuți de primarul municipiului Bogdan Loghin împreună cu o parte din consilierii locali. Acolo a avut loc o ședință de lucru în care s-au dezbătut proiecte viitoare ale municipalității.

Ulterior oficialitățile s-au îndreptat către centrul de vaccinare amplasat pe esplanada din centrul municipiului Rădăuți. În urma vizitei de lucru de la centrul de vaccinare, s-a constat faptul că eforturile municipalității de a crește numărul de vaccinați nu a fost în zadar și campania de vaccinare funcționează foarte bine crescând de la o zi la alta numărul cetățenilor care alege să se vaccineze.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu a discutat cu personalul medical aflat la cortul de vaccinare și a fost informat în ceea ce privește campania de vaccinare în derulare din muncipiul Rădăuți.

În același timp a avut loc o conferință de presă în care a luat cuvântul Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, seceratul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, primarul municipiul Rădăuți, Loghin Bogdan-Andrei, dar și directorul DSP Suceava, Dr. Dinu Sădean.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here