Rufster se bucură de succes naţional cu ţigla metalică pentru acoperişuri

0
3965
Logo RUFSTER

Rufster, brand din Rădăuţi ce se ocupă cu producţia şi comercializarea de materiale pentru acoperişuri metalice se bucură de succes naţional. Având vânzări iniţial doar la nivelul judeţului Suceava, Rufster a ajuns în 2019 cu o acoperire naţională foarte mare.

Produsele Rufster sunt în momentul de faţă prezente în judeţele: Satu Mare, Sălaj, Maramureş, Cluj, Bistriţa Năsăud, Suceava, Neamţ, Botoşani, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Buzău, dar şi Brăila.

Acoperire-produse-Rufster

Dacă eşti din Rădăuţi sau din oricare alt loc în care sunt distribuite materialele pentru acoperişuri Rufster, poţi identifica unele case care au ales produsele acestora, după girueta specifică primită CADOU pentru orice sistem de acoperiş complet.

Acoperis Rufster

Rufster este marcă înregistrată a firmei SC OLINT COM SRL, fiind o companie cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul de activitate comercializarea materialelor pentru construcţii şi amenajări.

În anul 2010, compania şi-a extins activitatea şi a reuşit să producă propriile materiale pentru acoperiş promovate sub brandul Rufster.

Ţigla metalică pentru acoperişuri de la Rufster

Ţigla metalică este unul dintre cele mai moderne tipuri de învelitoare pentru acoperişuri, având un aspect estetic plăcut, o greutate redusă şi fiind în acelaşi timp uşor de montat.

În momentul de faţă Rufster produce patru tipuri de ţiglă metalică:

Ţigla metalică CELESTA – un tip de ţiglă cu un aspect mai masiv, datorită geometriei optimizare, apropiindu-se la design foarte mult de ţigla ceramică.

Tigla Metalica CELESTA

Ţigla metalică NOVA – un profil deosebit de ţiglă prin geometria sa bogată, imitând aspectul ţiglei Mediteraneene, cu multe rotunjimi simetrice alternante.

Tigla Metalica NOVA

Ţigla metalică AQUA 3D – un profil eficient şi aspectuos, foarte modern, potrivit oricărui proiect de acoperiş metalic.

Tigla Metalica AQUA 3D

Ţigla metalică TERRA – un profil echilibrat şi solid, având un caracter nobil datorită aspectului distins, adaptându-se foarte uşor atât clădirilor vechi cât şi celor noi.

Tigla Metalica TERRA

Urmăreşte în VIDEO de mai jos unitatea de producţie Rufster:

Ce alte produse mai fabrică Rufster?

Pe lângă ţigla metalică, Rufster fabrică şi tablă cutată, elemente profilate, folie anticondens, sistem de drenaj, casete de faţadă, profile gips-carton, dar şi stacheţi metalici.

Rufster produce trei tipuri de tablă cutată, în cinci variante de profile, destinate montajului în pantă sau placărilor verticale.

Tabla cutata

Elementele profilate din tablă de la Rufster sunt folosite pentru realizarea închiderilor, îmbinărilor şi finisărilor sistemului de învelitoare.

Elemente profilate Rufster

Folia Rufster previne pierderea de căldură a stratului de izolaţie cauzată de circulaţia aerului. Rolele sunt disponibile într-o singură variantă dimensională la dimensiunile standard.

Folie anticondens Rufster

Rufster oferă un sistem de drenaj compus din elemente fabricate din cele mai bune materiale, conform standardelor EN 612 şi EN 1462.

Sistem de drenaj Rufster

Rufster produce pe bază de comandă un profil simplu şi practic de casetă, având lăţime standard, două variante de lungimi şi element pentru colţ.

Casete de fatada Rufster

Rufster produce la noile linii de formare şi debitare, diverse profile pentru sistemele de gips-carton suspendate sau de compartimentare.

Profile Gips Carton Rufster

Ştacheţii pentru gard Rufster se pot produce în toată gama de grosimi, culori şi finisaje disponibile pe stoc, iar lungimea lor poate fi variabilă în funcţie de cerinţele fiecărui proiect.

Stacheti metalici pentru Gard Rufster

Cum iau legătura cu cineva din cadrul firmei Rufster?

Echipa Rufster

Adresă: Sediul firmei Rufster poate fi găsit pe Str. Iacob Zadik F.N. în Rădăuţi
Telefon: +4 0756 90 90 90
E-mail: office@rufster.ro
Web: www.rufster.ro

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here