Rolatex – specialiștii în produse tehnice din cauciuc

0
820
Benzi transportoare

În societatea modernă tehnologia și progresul înregistrat în domeniul tehnologic au făcut munca fizică mult mai ușoară și au fluidizat numeroase procese tehnologice. Printre produsele care au contribuit la acest aspect se numără și benzile transportoare din cauciuc. În prezent pe piața de astfel de produse pot fi găsite diferite modele care oferă un plus de siguranță pentru companiile care manipulează diferite produse, dar și o mai mare eficiență.

Rolatex este o societate comercială ce are ca și obiect principal de activitate comercializarea produselor din cauciuc, printre care și benzi transportoare şi covoare cauciuc. La acestea se mai adaugă produse precum garnituri din cauciuc, șnur din cauciuc, adeziv de lipire pentru cauciuc sau răzuitoare pentru lame de zăpadă. Oferta completă de astfel de produse tehnice din cauciuc pusă la dispoziție de Rolatex poate fi găsită accesând website-ul firmei la adresa www.covoare-cauciuc.ro.

Benzile transportoare, plăcile tehnice din cauciuc, dar și covoarele de cauciuc pe care le regăsești pe www.covoare-cauciuc.ro sunt de diferite tipuri. Astfel, în cazul benzilor transportoare putem vorbi despre benzi transportoare cu inserție textilă pentru diferite industrii și utilizări, benzi transportoare cu cord de oțel, dar și benzi cu racleți sau benzi velkante. Printre tipurile de plăci tehnice din cauciuc pot fi amintite plăci folosite pentru uz general, plăci din cauciuc cu rezistență la temperaturi ridicate sau plăci din cauciuc având rezistență la substanțe ignifuge sau la substanțe petroliere. Modelele de covoare cauciuc pe care le regăsești în oferta celor de la Rolatex includ printre altele covoare cauciuc cu striuri pe o față (late sau fine), covoare cauciuc electroizolante sau covoare cauciuc cu buline pe o față.

Dacă nu știi exact care dintre produsele mai sus amintite reprezintă cea mai bună alegere pentru domeniul tău de activitate, trebuie să știi că echipa de specialiști care lucrează pentru Rolatex oferă servicii de consultanță pentru clienții care aleg să achiziționeze astfel de produse tehnice din cauciuc. Atunci când alegi covoare cauciuc, benzi transportoare sau alte produse din cauciuc de la Rolatex beneficiezi de garanția calității pentru întreaga gamă de produse din cauciuc. De asemenea, oferim profesionalism și ne implicăm cu maximă seriozitate în fiecare proiect în așa manieră încât fiecare client ce apelează la serviciile noastre să se declare pe deplin mulțumit.

Societatea comercială Rolatex este recunoscută pentru respectarea termenilor stabiliți cu fiecare dintre clienții noștri. Mai mult, răspundem prompt și cu maximă operativitate atunci când vine vorba despre livrarea comenzilor, chiar și în cazul comenzilor urgente. Dacă vrei să beneficiezi de produse tehnice din cauciuc de cea mai bună calitate și la prețuri avantajoase, atunci te așteptăm pe www.covoare-cauciuc.ro pentru a alege exact produsele de care ai nevoie pentru domeniul în care activezi.  De-a lungul anilor în acest domeniu firma noastră a colaborat cu parteneri din domenii foarte variate de activitate, precum transporturi, industria navală, agricultură, industria siderurgică sau exploatări miniere.

Accesând website-ul www.covoare-cauciuc.ro poți solicita informații cu privire la toate produsele comercializate de Rolatex și poți plasa o comandă fie prin magazinul nostru online, fie la telefon.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here