Restaurant Aldi – un loc memorabil pentru petrecerea ta de nuntă

0
2062
Restaurant Aldi Gura Humorului

Un eveniment personal trebuie să fie, prin excelență, unul demn de ținut minte.

Nunta, botezul, aniversările, sunt printre cele mai importante evenimente din viața unui om. Restaurant Aldi din Gura Humorului stă la dispoziția celor interesați, organizând evenimente de orice fel, menite să ofere un ambient plăcut, mâncare delicioasă și servire rapidă.

Perfect poziționat în inima Bucovinei, Restaurant Aldi oferă saloanele cele mai potrivite pentru evenimentul dorit. Cele două săli de nuntă au o capacitate mare, una este potrivită pentru 400 de persoane iar cealaltă are o capacitate de 200 de locuri.

Restaurant Aldi reprezintă alegerea ideală pentru organizarea unui eveniment plin de rafinament, bucurie și culoare, cu adevărat memorabil. Decorul, de un rafinament aparte, a fost conceput pentru a încânta cele mai exigente gusturi.

Meniurile pentru evenimente sunt compuse din preparate de excepție, piese alese cu grijă de către gazde și bucătari, maeștrii incontestabili în arta culinară. Întotdeuna se aleg cele mai bune ingrediente și cele mai sănătoase metode de preparare pentru a se putea oferi o masă gustoasă.

Restaurantul dispune de o echipa profesionistă, dinamică și creativă care poate materializa cele mai frumoase idei ale clienților. Coordonatorul evenimentului va prelua cea mai mare parte a responsabilităţilor legate de reuşita petrecerii.

Pe lângă cele două săli pentru evenimente, Restaurant Aldi mai dispune în cadrul incintei sale de un restaurant de zi, de un hotel, de o terasă de vară, de un bar, de o sală de conferințe de 60 de locuri și de o parcare luminată și păzită.

Restaurantul reușește de fiecare dată să impresioneaze oaspeții prin diversitatea și bogăția meniului, prin preparate precum diferite sortimente de pizza, paste, salate, preparatele din carne satisfăcându-i până și pe cei mai pretențioși clienți. Bucătarii sunt specialiști atât în bucătăria internațională cât și în cea tradițional românească și nu își dezamăgesc clienții, oferindu-le sortimente de mâncăruri preparate după rețete originale.

În plus, Restaurant Aldi oferă servicii de catering pentru firme oriunde pe raza județului Suceava, servicii complete pentru clienții săi. Mâncarea gătită se servește în fiecare zi pe bază de contract pentru firme și companii.

Oferta de cazare include condiții de 3 stele și o capacitate de 68 de locuri. Camerele sunt frumos mobilate cu mobilier din lemn masiv, confortabile, cu băi proprii, balcon și cu dotări moderne. Dotările sunt specifice activităților de afaceri dar și de turism.

Hotel Aldi oferă tot confortul de care are nevoie un turist în sejurul său. Hotelul este potrivit și celor care participă la evenimentele organizate, nunți, cumătrii și vor să petreacă o noapte departe de casă.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here