Relax Regal îți prezintă toaleta inteligentă revoluționară

0
1131
WC-de-lux

Pe măsură ce totul în jurul nostru devine mai inteligent și mai tehnic, electronica a ajuns și în baie sub formă de toalete inteligente care încorporează atât funcția de WC cât și de bideu cu mai multe caracteristici. WC-ul și bideul 2 în 1 Relax Regal are tot ce ți-ai putea dori într-o baie, plus capacități de igienizare inteligente încorporate care fac acest produs unul ideal.

Acest obiecte sanitare oferă pur și simplu confort și o curățare mai bună decât hârtia igienică standard. Ele pot fi utile în special pentru persoanele cu anumite afecțiuni medicale, dizabilități fizice și pentru femeile însărcinate, dar chiar dacă nu te încadrezi în niciuna dintre aceste categorii, te  poți bucura oricând de avantajele sale la tine acasă.

O astfel de toaletă combinată este o opțiune excelentă de luat în considerare dacă înlocuiești toaleta existentă. În loc să cumperi o nouă toaletă și un scaun de bideu separat care vor ocupa mult spațiu în baia ta, poți cumpăra acest produs inovator cu multiple funcții.

Acest WC inteligent Relax Regal oferă multe avantaje. Design-ul integrat permite o curățare ușoară, toaleta completă este alimentată electric, astfel încât poți profita de funcția de spălare automată (scaunele de bideu nu au această caracteristică) și ai mai puține griji când vine vorba de garanție și instalare.

Relax Regal are un design compact și curat, este super confortabilă și are multe caracteristici uimitoare. Are un odorizant care începe să funcționeze pentru a elimina mirosul odată ce stai jos. După ce te ridici în picioare, apa va curge automat. Comenzile sale sunt digitale, acționarea lor realizându-se cu ajutorul unei telecomenzi wireless. Temperatura apei este constantă pe tot parcursul spălării și este reglabilă. Acest lucru este valabil și în cazul presiunii. Atât capacul cât și șezutul sunt hidraulice asigurând o cădere lină fără șocuri. Colacul este încălzit, temperatura lui putându-se regla. Toaleta are și funcția de hidromasaj realizată prin mișcarea continuă a tijei în față și în spate, dar și prin alternarea presiunii jetului de apă.

Spălarea se realizează cu ajutorul unei tije prevăzute cu 3 feluri de duze, acționată de un dispozitiv electric, cu posibilitatea ajustării poziției acesteia, mai în față sau mai spate, în funcție de preferințele utilizatorului.

Află mai multe detalii despre acest tip de toaletă accesând site-ul web www.relax-regal.ro.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here