Răsfață-ți papilele gustative în Restaurant & Cofetărie Broli la Marginea

0
734

Restaurant & Cofetărie Broli, situat în Marginea, la câțiva kilometri de municipiul Rădăuți ne așteaptă într-un cadru modern și confortabil pentru a ne delecta papilele gustative cu mâncăruri și dulciuri apetisante, pregătite cu atenție și meticulozitate.

Restaurant & Cafenea Marginea

Broli ne învăluie în liniște și căldură invitându-ne la un ospăț cu mâncăruri excelente, gătite cu grijă și atenție de maeștri bucătari pentru a-i mulțumi și pe cei mai pretențioși clienți. Meniul restaurantului oferă o varietate mare de preparate din care se poate alege și ne garantează o experiență unică de cum pășim pe ușă.

În meniu regăsim preparate din carne, după fiecare poftă, preparate din pește, pizza pentru a satisface orice gust, burgeri cu pui crispy, vită sau porc, salate însoțitoare și hrănitoare, bucate dulci, cât și prăjituri pentru diverse evenimente pentru a satisface toate gusturile pofticioșilor.

Cea mai mare bucurie a restaurantului este să aibă oaspeți cărora să le facă pe plac. Una dintre misiunile acestuia este ca oaspeții care le calcă pragul să rămână cu un gust deosebit, o experiență autentică și cu o amintire de neuitat!

Cofetărie & Patiserie Marginea

Broli ne invită să pășim într-un tărâm de poveste, unde gustul rafinat al prăjiturilor tradiționale și dulciurile moderne se îmbină perfect, aducându-vă un zâmbet pe buze la orice oră din zi.

Una dintre convingerile brandului, este că fericirea vine savurând un desert fin și de calitate: așa că la Broli vei întâlni atât rețete tradiționale, cât și preparate adaptate noilor tendințe, cu decoruri spectaculoase, misiunea fiind aceea de a desăvârși procesul de creație al unui desert savuros, folosind doar ingrediente naturale.

Dovedind că pasiunea primează in ceea ce fac, patiserii Broli experimentați își arată specialitatea în obținerea unei game complexe de produse de patiserie. Produse proaspete ce contribuie la consolidarea brandului Broli.

Broli Restaurant & Cofetărie din Marginea este locația perfectă în care să iei un prânz de afaceri cu asociatul din firmă sau cu un potențial partener, dar și locația perfectă în care să-ți răsfeți partenerul de viață cu o delicatesă dulce.

Informații de Contact Restaurant & Cofetărie Broli

Telefon: 0755 385 777
Website: www.broli.ro
Localizare: Str. Principală nr. 899 C, Marginea

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here