Rădăuți intră în scenariul ROȘU

0
5597
Restaurante-inchise

Municipiul Rădăuți intră de marți, 27 Octombrie în SCENARIUL ROȘU din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19 înregistrate în ultima perioadă.

Una dintre cele mai importante măsuri este că se vor închide toate unitățile de învățământ și activitatea acestora se va desfășura exclusiv online. De asemenea se vor închide restaurantele, iar masca va fi obligatorie și în exterior.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat o serie de măsuri de diminuare a impactului de risc la nivelul municipiului Rădăuți, unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3 la mia de locuitori.

RESTRICȚII IMPUSE

  • desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este interzisă;
  • activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este interzisă;
  • activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este interzisă;
  • purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.
Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here