Rădăuțenii îi vor acorda încrederea lui Iohannis, pentru un nou mandat de președinte al României

0
790
Sedinta PNL Radauti TNL Radauti 17.10.2019

Stafful de campanie al PNL Rădăuți a organizat în cursul zilei de vineri, o  serie de întâlniri cu mai mulți cetățeni ai municipiului. Tema centrală a acestor întâlniri a  reprezentat-o alegerile prezidențiale din 10 și 20 noiembrie (primul și al doilea tur de scrutin).

Au fost expuse ideile directoare ale programului electoral al președintelui Johannis, precum și prioritățile enunțate de acesta în calitatea sa de candidat pentru obținerea unui al doilea mandat la Cotroceni.

Este nevoie de instalarea rapidă a unui nou guvern condus de către Orban, premierul desemnat de către președintele Johannis, precum și de numirea  unui nou candidat  din partea  României pentru fotoliul de comisar european.

Guvernarea falimentară Dăncilă demisă prin moțiunea de cenzură a Parlamentului nu mai are nicio legimitate în această privință. În cursul acestor întâlniri, rădăuțenii și-au exprimat susținerea entuziastă pentru președintele Iohannis, avându-se în vedere,  angajamentul acestuia de reprezenta în continuare,  cu cinste și demnitate interesele României la cel mai înalt nivel.

Locuitorii municipiului Rădăuți au apreciat eforturile președintelui Iohannis de a apăra statul de drept, în contextul atacurilor furibunde lansate de către guvernarea PSD. România are nevoie urgentă de a reintra în normalitate, ne-au declarat mai mulți cetățeni din Rădăuți, iar  instituțiile statului trebuie să funcționeze normal.

Iohannis este singurul dintre candidații înscriși în cursa pentru Cotroceni, care binemerită voturile rădăuțenilor,  întrucât el a fost singurul care a luptat constant și în mod onest pentru adevăratele interese ale țării.

Aceasta  reprezintă concluzia întâlnirilor  electorale organizate de către echipa  PNL  Rădăuți  coordonată de către deputatul Dumitru Mihalescul.

Prof. Dr. Daniel Hrenciuc,
Purtător de cuvânt PNL Rădăuți

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here