Rădăuțeanul Andrei Chipreanov provoacă 100 de persoane la skandenberg

0
2203
Concurs Skandenberg Andrei Chipreanov Suceava

Rădăuțeanul Andrei „Glonțul” Chipreanov organizează Sâmbătă pe 10 August, cel mai mare concurs de Skandenberg din Moldova la Iulius Mall Suceava. Campionul provoacă 100 de persoane la Skandenberg pentru premiul de 3000 de Euro.

Concursul se adresează oricărei persoane cu o condiție fizică bună sau oricărui sportiv amator care crede că îl poate învinge pe Andrei Chipreanov la Skandenberg.

PREMIUL cel mare, în valoare de 3000 EURO va fi oferit de către Andrei persoanei învingătoare. Totodată va exista și o tombolă la care vor participa toți cei care se înscriu.

Evenimentul va fi prezentat de Radu Valahu.

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul de aici: https://forms.gle/vTsSukLBUDKskkQG8

–-
Eveniment organizat de Chipreanov Andrei și susținut de către Excellence Cars – Dealer Autorizat Volvo Cars.

Despre Andrei Chipreanov

Andrei Chipreanov, a.k.a. „Glonțul” și-a început cariera în Skandenberg încă din 2003. La vârsta de 16 ani, Andrei provoca la Skandenberg baieții mai mari din liceu. În scurt timp, a luat contact cu doi sportivi pe plan local și asa a început antrenamentele. În 2005 a ajuns la prima competiție de nivel național la Brăila unde s-a clasat pe locul 6. Ambiția a fost ingredientul care l-a stimulat să participe și l-a împins către competiții. Era destul de puternic și rapid și anticipam că ar pune probleme serioase adeversarilor.

Până în prezent a adunat mai mult de 15 titluri de campion național. În palmaresul său, cele mai notabile succese provin de la campionatul european din 2013, unde a fost desemnat câștigător în urma controlului de doping, care a dezavantajat concurentul rus din finală, Timur Mamedov, acesta fiind depistat pozitiv . Deține un titlul de vicecampion mondial, respectiv o clasare pe locul trei, dublu vicecampion european, plus multe alte premii dobândite din competiții interne si internaționale.

Obișnuiește să se antreneze singur, iar pentru acest tip specific de antrenament folosește multipli parteneri. Face antrenement cu diverși parteneri o dată pe săptămână , iar antrenamentul pentru condiția generală îl împarte in 3 sesiuni săptămânale, divizând, totodată, grupele principale de mușchi.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here